Idag känner jag mig som en helt ny människa och ska alldeles strax göra ett besök på Mall of Scandinavia. Jag somnade inte långt efter melodifestivalen igår så inatt fick jag sova ca 11 timmar.. På tal om mello, det lär bli en bra final i år igen, wiiiiie <3 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen kan sammanfattas med tre ord: Pyjamas, ansiktsmask och youtube. Enda sedan jag vaknade imorse har jag känt mig hängig och haft värk i kroppen, därför har jag ställt in dagens planer och haft en lugn lördag här hemma. Det är riktigt tråkigt men jag har absolut ingen ork till att lämna lägenheten. P är iväg på fotboll men när han kommer hem ikväll har vi tänkt se på en serie och beställa hem mat till dörren. <3

Likes

Comments

Jag hoppas att ni har en extra kärleksfull och fin dag idag.

Det är underbart att vi en gång per år visar lite extra uppskattning för dom vi bryr oss om. Vår familj, vänner, kollegor eller partners. Idag har jag en härlig alla hjärtans dag med både lunch och middag på restaurang! Lunch med pappa och middag med kollegorna. Hur firar ni denna dagen?

Snart jag ska gå iväg för en AW. Vi har alla tydligt bestämt oss för att det blir en tidig kväll. vi äter och sen rör vi oss hemåt haha.. För ett år sedan hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle gå hem till min sambo, men så har det blivit. Och det känns jäkligt bra. Vi är världens bästa team <3

Likes

Comments

Få saker är lika roliga som att inta dansgolvet till en riktig schlager-dänga med denna killen

Likes

Comments

Hej tisdag!

Idag har jag hunnit med att både besöka vårdcentralen, äta lunch med Jill och jobba snabbt som en virvelvind ett par timmar. Det var så roligt att träffa Jill igen, en riktig solstråle i mitt liv. Vi lärde känna varandra i höstas och hade en weekend tillsammans i Warzawa i November som är oförglömlig. Jag ska alldeles strax ge mig ut i det tråkiga vädret för att göra min härliga rutin på tisdagar nuförtiden: träna Bodyattack!

Ville mest kika in här och göra en kort update då jag inte haft tid till det sedan i lördags :') Kram.

Likes

Comments

Har hunnit med ett gympass och en lunch med Olof & Giovanna. Vi åt på ESA Sushi i Vasastan! <3

Nu inväntar jag min älskade Erik! Vi ska ha mellokväll här hemma i lägenheten innan vi drar ut på stan & dansar. Ser fram emot en magisk fortsättning på denna lördag!

Likes

Comments

Så skönt att komma ut till krispigt väder. Minusgrader, frisk luft, blå himmel och strålande sol sitter riktigt fint denna fredag! En helt underbar morgonpromenad till jobbet som ni kan se på bilden ovanför! Visste ni att de 100 mörkaste dagarna är förbi?

Idag är jag på bättre humör än förra inlägget ;) Herrejösses vad skönt att de värsta dagarna är förbi haha.. Idag har jag inga större planer efter jobbet. Det blir middag hemma och fredagsmys i soffan <3

Nu ska jag göra en kaffe & starta denna dagen!

Likes

Comments

Två bilder ifrån kontoret. Snöfall och en underbar kopp kaffe <3

Jag har ett beroende, och det är socker. Det är verkligen läskigt hur det påverkar min kropp och hela min vardag. Jag har återigen slutat att äta socker. Jag fick ett återfall i samband med att jag avbröt min utbildning och skulle fira att jag blev anställd på ett drömjobb i höstas. Efter ett par veckor där jag inte haft några regler har jag tydligt märkt vilket ohälsosamt förhållande jag har till socker & snabba kolhydrater. Det är svårt att förklara. Jag blir manisk och tänker på mat 24/7. Jag både missbrukar och lever socker när jag inte har tydliga regler för mig själv så att jag skäms. Jag kan INTE kontrollera mig själv och bokstavligt talat frossar i mig skit dagarna i ända.

Det finns liksom inget alternativ för mig längre. Jag måste sluta äta kolhydrater. Så nu när jag är inne på värsta dagen utav den så kallade ”avgiftningen” så mår jag riktigt kasst. Jag har huvudvärk, är på dåligt humör och tycker bokstavligt talat att allt är piss.

Men jag vet att det är vad jag måste göra för mig själv. Jag mår bättre både fysiskt och psykiskt när jag håller mig bort ifrån sötsaker. Jag har haft en tuff dag kan man lugnt säga haha. Min abstinens är från helvetet. Men imorgon hoppas jag att det känns aningen bättre!

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem efter ett träningspass. Det har blivit en vana att alltid köra bodyattack på Regeringsgatan efter jobbet. Jag går till gymmet direkt efter jobbet, kör slut på mig själv under en timma och tar därefter en dusch. Det är sjukt skönt för då kan jag med gott samvete lägga mig på soffan när jag kommer hem.

Jag tycker personligen att gymklasserna har fjantiga namn (som är på engelska och låter extremt avancerade) Men för att förklara vad bodyattack kan man snabbt och enkelt säga att det är ett träningspass där man kör uthållighet, stabilitet och styrka! 🙂

Likes

Comments