Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min skoldag varade bara till kl 12 idag, eftersom att vi inte behövde gå på sista lektion. Precis hemkommen åkte jag och fikade med min syster. Känner mig tyvärr inte jätte pigg, har åkt på förkylning igen. Träligt när vi är lediga fram till måndag, men aja.

Även tapeterna är beställda idag till mitt och mina föräldrars sovrum, blir förhoppningsvis riktigt snyggt sen när dem kommer på plats.

Likes

Comments

Vardags dagarna består i princip utav bara plugg, har så himla mycket att lämna in nu de sista veckorna. Längtar skapligt mycket till sommarlovet nu, har även fått sommarjobb på fiket i väderstad. Så gäller att ladda nya krafter till år 2, och målet är att höja mina betyg.

Skapligt lättad att denna veckas 2 matteprov är avklarade, och att jag bara går till onsdag denna vecka. Resten av veckan ska jag jobba, träffa Anton och eventuellt tapetsera om mitt rum om det hinns med eller så blir det nästa vecka.


Likes

Comments

Skoldagen började med ett matteprov, håller just nu på att ta ifatt alla rester innan sommarlovet. Efter skolan har jag en tid hos frisören bokad, andra gången på en månad. Försöker få mitt mörka hår till ljust igen, eftersom det inte var meningen att de skulle bli så mörkt som det vart. Förra gången avfärgade, klippte och färgade jag håret, så det blev mer brunt i topparna från att ha haft det helt korpsvart. Hoppas på mycket ljusare efter denna gång!!

Likes

Comments