yesterday

Heej mina fina!

Jag kan ju säga att de senaste dagarna har jag jobbat, jobbat och jobbat, så det är anledningen till att jag inte bloggat. När jag kommer hem från jobb är det antingen direkt till gymmet eller så finns det något annat som måste fixas. Men nu är det helg och jag har hur mycket tid som helst att lägga på bloggisen!

Igår var en bra dag. Jag var ledig och spenderade den med massa underbara vänner. Klockan ringde kl 7 för att jag skulle på ett IW pass med Amanda kl 8:15. Därefter åkte jag hem och åt en snabb frukost för att sedan fixa mg och åka in till Emporia med Ebba. En supermysig shoppingdag där jag fick köpt ett linne och en skinnkjol. Det blev även en lunch på Red Fellas och massa massa skratt och snack. Efter det var det snabba picks som gällde, för Elsa skulle ha sin avskeds/födelsedags middag. Hon flyttar nämligen till Tjeckien på fredag för nya utmaningar, beundrar henne starkt! Det är ett stort kliv att ta och tycker det är så coolt att hon ger sig av på egen hand. Men jag vet att hon kommer klara det galant!! Det blev god mat & dryck hos Elsa och sedan var det dags för utgååång, på KB ofc. En UNDERBAR kväll med fina vänner.

Imorse (Kl 13) blev jag upphämtad av Ellen, Elsa och Amanda för att åka in till Malmö och ha lite bakishäng. Det blev lunch på Surf Shack och en tur till Hylliebadet där vi vårt barnasinne kom fram. Har fortfarande kramp i magen efter hur mycket jag skrattat!

Puss på er, xx

  • Vardag

Gillar

Kommentarer