Vi ska draaa!!

Heeej alla fina!

Nu är det en exalterad Josefine som skriver. Idag, 3 månader innan julafton, har jag och Jesper bokat en one way ticket till Kina. Nu ska vi göra vår första backpackingresa tillsammans och jag är så himla lycklig. I hela mitt liv har jag drömt om att backpacka med min pojkvän och nu kommer den drömmen att slå in. Vi båda vill upptäcka alla vrår i världen och vi börjar med sydöstra Asien. Vi börjar i Kina för att hälsa på Jespers släkt, därefter drar vi oss ner till antingen Thailand eller Filippinerna, har inte bestämt en fast rutt ännu. Dock har vi bestämt vilka länder vi ska till. Vi ska besöka Kina somsagt, sedan Thailand, Kambodja, Vietnam, Malaysia, Indonesien, Filippinerna och Singapore. Allt detta på 4 månader, hoppas att vi hinner allt!

Alltså JAG KAN INTE FÖRSTÅ. Jag är så exalterad, glad, förväntansfull och lycklig, men på samma gång nervös. Nervös just för att vi ska åka till främmande länder där man lever HELT annorlunda än vad vi gör i Sverige, det finns även annorlunda sjukdomar och annorlunda mat. Det kommer bli en utmaning, men en rolig och jag vet att jag kommer lära mig så sjukt mycket om världens alla kontraster och om mig själv. Den 7 Januari åker vi och ser inte Sverige igen förrän i slutet på April.

Direkt när vi bokade åkte vi in till Malmö och testade väskor, tittade på utrustning och taggade. Jag vet att jag inte kommer kunna somna ikväll för det enda jag tänker på är resan och det pirrar så sjukt mycket i magen. ÅÅRRHH VLL ÅKA NUNUNUNUNUUUUUU!!!

Puss på er, xx

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Frugratis
Frugratis,
Åh vad kul!
nouw.com/frugratis
josefinepettersson
josefinepettersson,
Ja det ska verkligen bli så kul!!
nouw.com/josefinepettersson
dagensgoals
dagensgoals,
josefinepettersson
josefinepettersson,
Ja det kommer bli så roligt!!
nouw.com/josefinepettersson