Världens längsta söndag

Ja, för idag är det faktiskt världens längsta söndag just för att vi ställer tillbaka klockan en timme. Jag kan minst sagt säga att denna extra timme var värdefull för mig idag. Vaknade kl åtta för att åka in till Malmö och starta dagen med en brunch med @amandahlarsson & Wilma:

Det blev brunch på lilla kafferosteriet i Malmö, som ligger precis vid gågatan. Det blev en frukosttallrik som bestod av en pumpabulle m. färskost & smör, kokt ägg, turkisk yoghurt m. sylt, te och ett glas apelsinjuice. REKOMMENDERAS STARKT!

Därefter gick vi en runda till stan i det iskalla vädret. Nu är det höst på RIKTIGT! Det har faktiskt haglat idag, så snart blir det kanske snöfall även hos oss nere i söder.

OOTD

//Skor: Euorusko, Byxor: Zara, Jacka: H&M, Halsdduk: Gina Tricot, Skepparmössa: Junk Yard//

Kom hem vid halv tre tiden och då var mormor & morfar hos oss på fika. Sedan bar det av till handbollshallen för Julia skulle spela match, de förlorade med EN boll.. SÅ NÄRA.. Julias lag var faktiskt de bättre laget, men ibland är tajmingen inte riktigt rätt. Efter det åkte hela familjen till Emporia för lite shopping, fick faktiskt hem några godsaker. Ett par skor & en jacka. Ska bli kul att matcha de i olika outfiter.

Nu har Jesper kommit och vi ska snart sova, imorgon blir det jobb i vanlig ordning.

xx, Josefine

Gillar

Kommentarer

amandahlarsson
amandahlarsson,
Taack för en mysig förmiddag 😍 Ska bli kul att se nya kläderna! Hittade du pälsjacka?? 😘
nouw.com/amandahlarsson
josefinepettersson
josefinepettersson,
Tack själv!! Nä hittade dessvärre inte det.. det blev den fodrade skinnjackan 😍
nouw.com/josefinepettersson