Sundays in bed + förklaring + positiv respons

Godeftermiddag/kväll alla fina!

Just nu befinner jag mig på min favoritplats, i sängen. Har för tillfället feber och halsont till och från, så fort iprenen går ur min kropp kommer det tillbaks.

Ni har kanske märkt att jag inte uppdaterat på ungefär en vecka nu och det har varit för att jag mått allmänt dåligt. Det har gått jättebra på jobb så det är inte det utan jag tror att det är en kombination mellan att jag inte tränat + att jag varit småsjuk hela veckan. När jag kommit hem från jobb har jag antingen träffat någon vän eller bara sovit. Helst bara sovit. Känner mig också lite stressad, men jag vet inte varför?? Ja.. Ni vet när man bara mår dåligt och inte riktigt har en förklaring till varför, så mår jag nu. Om 1,5 vecka ska vi (familjen+Jesper, Jens och min moster & kusiner) åka upp till vårt hus i fjällen för att bara va, vandra och äta gott. Tror att jag behöver komma bort lite från verkligheten. Bara ta långa promenader i täta skogar, cykla i bergen, slappa av och vara med nära och kära. Det är som Therese Lindgren sägen "Ibland mår jag inte så bra". Lite anledningen till varför jag inte skaffade blogg förräns innan sommaren var pga att jag inte riktigt visste om jag verkligen skulle våga skriva av mig om just sådana här saker. Men det känns bra att göra det.

Något jag verkligen mår bra över är att jag blivit erbjuden 4 jobb de senaste veckorna!! Det blir en bekräftelse att man gör ett bra jobb, verkligen så roligt. Dock har jag inte kunnat ta 3 av jobben eftersom vi åker i Januari, men jag har tagit ett av dem. Så från och med den 1 November har jag ett fast vikariat på en förskola, det är 36 timmar i veckan, så nästan heltid. Ett av de andra jobben jag blivit erbjuden var verkligen inte väntat haha. Det var vice rektorn från min gamla gymnasieskola som ringde en helt vanlig tisdagskväll och erbjöd mig ett fast heltidsjobb som lärare på SFI. Tyvärr så kunde jag ju inte ta det pga att vi ska resa bort men det var kul att bli erbjuden det iallafall!

Nu ska jag fortsätta att bara ligga och slappa i sängen och kanske planera lite till bloggen, blev mer motiverad nu när jag väl skrev.

Puss på er, xx
  • Vardag

Gillar

Kommentarer