Studentveckan

Hej och godkväll på er!

Idag har jag tränat spex med klassen och sedan åkte jag hem till HK igen för att äta lite middag och göra förberedelser inför studenten på fredag. Vi har bland annat skrivit kort till deras grannar för att förvarna om att det kommer vara fest i gatan och att dom gärna får ha lite förståelse haha. När vi kom hem så duschade jag och gjorde mig redo inför veckan, sedan kom Jesper och just nu sitter vi i sängen med varsin kopp te. JAG KLARADE NÄSTAN ATT HÅLLA TYST HELA DAGEN!! Jag är en person som vill prata väldigt mycket så jag är faktiskt stolt över mig själv. Min röst har kommit tillbaka lite smått men jag vet att det kommer bli värre imorgon då jag kommer prata sjunga och skrika hela dagen..

Tänkte iallafall förklara för er vad vår studentvecka består av. Studentkommitén har ordnat minst en aktivitet för oss varje dag där alla avgångsklasser medverkar och vi ska under hela veckan(bortsett från studentdagen) ha våra dräkter på oss. Min klass ska vara utklädda till SWAT.

Måndag: Brännbollsturnering och lunch, därefter ska vi marschera ute på stan och vara allmänt jobbiga mot resterande befolkning i Trelleborg. Folk kommer nog bli nerprutade med vatten haha.

Tisdag: Parad och dagsfest. I paraden går alla klasser på rad och marscherar genom hela stan. Folk tar ledigt från jobb för att titta på den paraden så det ska bli jättekul. Efter paraden är det dagsfest på Trelleborgs nattklubb där vi ska festa på dagen.

Onsdag: Spexfotografering och grillning på dalabadet(stranden). Under spexfotograferingen fotas alla klasser för sig själv med deras dräkter. Man kan sedan köpa dessa bilder. På kvällen samlas alla avgångsklasser och grillar och har det allmänt trevligt på dalabadet som är en strand i Trelleborg.

Torsdag: Alla klasser har kommit på en spexdans(det var den min klass övade på idag) som man framträder med framför hela skolan. Vi har mixat ihop låtar och kommit på koegrafi som ska matcha till vad man är utklädd till. Det finns domare som avgör vem som vinner. Så det blir en tävling av det hela.

Fredag: STUDENTDAGEN!!! Vi börjar med champangefrukost, sedan ska vi ha studentfotografering. Därefter ska vi äta lunch på en av stans uteserveringar och efter det ska vi till kyrkan för att ha avslutning, där delas det ut stipendium mm. Sedan är det dags att springa ut och möta ens nära och kära.

Under hela veckan är man med sin klass hela dagen och det är fest fest fest som gäller. FYYYYF********N vad kul det kommer bli! Kommer kanske inte blogga regelbundet under veckan men om inget annat så hörs vi och hoppas att ni alla får en underbar måndag och vecka!

Puss, xx

Gillar

Kommentarer