Since I've been gone

Jag är skyldig alla en ursäkt då jag inte uppdaterat på hela tre veckor (??!!). Har inte ens varit aktiv på mina andra sociala medier, har inte haft någon motivation till något av det, men nu har jag det! Det har hänt en del både bra och dåliga saker, men jag tycker vi fokuserar på de bra sakerna. Jag har t.ex varit i Tjeckien med mina tjejkompisar och haft the time of my life. Vi åt god mat, drack gott och levde så himla lyxigt för en billig peng. I Tjeckien är liksom allt billigt, öl är billigare än vatten. Annars har jag umgåtts med vänner och familj och jobbat. Men för att inte tråka ut med massa text kan jag visa bilder från Tjeckien som jag inte lagt upp någon annan stans.

Jag tillsammans med Elsa som vi hälsade på nere i Tjeckien. Hon jobbar där för tillfället och utforskar livet på egen hand, riktigt starkt och coolt.

Åt frukost på Café Momenta, kan nog säg att det var en av de godaste frukostarna jag ätit i hela mitt liv.

Ja som ni ser va det mycket mat, men detta var iallafall en sneakpeak på vad jag hållit hus de senaste veckorna. Märkte nu att det inte går att förstora eller förminska bilderna i inlägget? Lite konstigt.. aja!

xx Josefine

Gillar

Kommentarer

andreasoderqvist
andreasoderqvist,
Åå vilka härliga bilder! Ser ut som att ni hade det jätte bra!
nouw.com/andreasoderqvist