Mysig kväll i höstiga färger

Godmorgon alla fina!

Ny dag och ledig dag för mig! Är faktiskt ledig fram till tisdag nu, ska bli skönt att få ha möjligheten att sova ut och göra vad jag vill dessa dagar.

Igår bjöd min vän Amanda hem några tjejer på lite tjejmys, verkligen såå trevligt och roligt! Hon bjöd på tacos och en vegansk kladdkaka utan socker, mjöl och ägg som verkligen var riktigt god. Jag borde börja baka och hitta lite roliga nyttiga recept för att förstå att det verkligen går att äta gott även fast man vill vara hälsosam och nyttig. Det var även en riktig höstkväll igår, regnet öste ner och vi satt inne med levande ljus och bara mös.

Mamma var i London i helgen och då köpte hon den fina och höstliga blus jag hade på mig igår. Jag ÄLSKAR den. Den är hög i halsen med volanger både i halsen och längst ut i ärmarna och det bästa är färgen. Senapsgul, sedan med blommiga detaljer. Verkligen en perfekt höstblus. Jag stylade den med svarta jeans, guldsmycken och mina svarta hunterstövlar. För att göra outfiten komplett hade jag velat ha en svart kappa och en svart keps.


Puss på er, xx

Gillar

Kommentarer