MY WEEKEND

Godmorgon fina ni!
Hoppas att er helg har varit underbar. Jag har haft en helg som bjöd på både det ena och det andra. Lugnt, träning, shopping, familj, vänner, pojkvän och fest.

I fredags så jobbade jag fram till kl fem och där efter körde jag ut till Jesper för att ha en myskväll med film och gottis. På lördagen ställde vi kl på tio för att vi skulle ut och träna, det blev Core och boxning, samt kondition. Jag har sån träningsverk från boxningen 😳 Brukar inte använda de musklerna så mycket haha!
Efter det fixade vi oss och körde in till Emporia för att Jesper skulle köpa lite sommarkläder, solkräm osv för att han ska till Barcelona på onsdag. ÄR SÅÅÅ AVUNDSJUK!! Jag ska ju bara jobba hela sommaren så jag kan ju glömma att åka utomlands. Menmen, jag tjänar pengar iallafall och trivs jättebra på jobbet, så det funkar också!
Jag shoppade också på emporia, det blev en vit kavaj som jag bar på kvällen och en vit innejacka som jag är sååå kär i 😍 bilder på den kommer inom kort.
På kvällen så hade Ida och Malin 20-årsfest och temat var white-party. Jag fotade inte alla mycket under kvällen, inte ens en outfit bild förutom på toaletten.. haha 😂 Menmen, jag hade ju så kul så glömde bort det! Kvällen bjöd på mycket roligheter, bland annat så hade Malin hyrt en strippa till Ida som vi tjejer hade varit med och betalt till. Ida blev Såå chockad och det var sååå kul 😂
Jag sov tre timmar natten till söndagen.. så hela söndagen var jag jättetrött! Vi var på kalas hos farfar och sedan delade jag och Jesper ut tackkort till de som kom och firade min student hela kvällen. Vi var inte tillbaka förrän vid halv tio och då gick vi och la oss direkt.
Jag hade satt klockan på 08:00 idag för att jag tänkte gymma innan jobb. Men jag har i sömnen stängt av det och vaknade halv tio haha. Nu står jag och kokar pasta för ska göra den goda pestopastan innan jag börjar jobba kl 12.

Hoppas alla får en underbar dag! Puss xx

  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar

Kommentarer