Mina studentpresenter

Hejsan!

Tänkte skriva ett inlägg och berätta lite om vad jag fick i studentpresent! Kommer inte kunna skriva om allt för jag fick så många olika saker men en bråkdel kan jag få med. Är supernöjd med allt jag fick och kunde inte varit gladare!
Jag fick allt från glas till smycken till alkohol. Jag fick även mycket pengar och presentkort.

Det är alltid roligare att visa med bilder så här kommer några!

Ett stort badlakan och två handhandukar från Lexington, samt en handhanduk från Gant. SÅ FINT!

Av mamma och pappa fick jag bland annat ett fotoalbum med bilder från hela min barndom fram till nu. Så fint och så genomtänkt ❤️

Jag fick sammanlagt 12 Iitala rödvinsglas och 16 vattenglas. Alla i serien Essence.

Jag fick tre vattenkaraffer från Eva Solo som är superfina. Tänkte att när jag väl använder dem kan jag ha vitt vin i en, rött vin i en och vatten i en.

Fick ett par sneakers från Michael Kors av Jesper som är sååå fina! Vet inte om jag vågar använda dom för att dom är så fina, haha

Just nu ligger jag i sängen tillsammans med Jesper och vi ska snart sova. Är fortfarande sååå trött och mör från i fredags men det går väl över snart. Imorse åkte jag och Ebba till MC Donalds för att äta frukost. Därefter åkte jag till Maxi, där jag ska sommarjobba i sommar, för att hämta kläder och hälsa på mina nya arbetskamrater osv. Det verkar verkligen som en trevlig arbetsplats med trevliga arbetskamrater så jag kommer säkerligen att trivas. Efter det hämtade jag upp Tea så åkte vi till Smyge(Sveriges sydligaste udde) och åt glass. När jag kom hem från det var mormor och morfar här så vi åt middag och pratade massa skit.

Vi hörs imorgon! Puss xx

  • Nära Trelleborg

Gillar

Kommentarer