Min sommar och vad händer i höst?

God kväll alla fina!

Nu ligger jag här i sängen igen och fantiserar när jag egentligen måste sova.. Det är som jag skrev i ett tidigare inlägg, när jag verkligen behöver somna, gör jag ej det?!
Menmen, det är iallafall dessa gånger jag börjar fundera och vrida & vända på saker som har hänt och ska hända. Så kände att jag kunde skriva av mig lite om vad som hänt och ska hända.

Min sommar efter studenten har egentligen endast bestått av jobb, jobb och jobb. Har imprincip jobbat 6 dagar i veckan från tidig morgon till kväll. I början orkade jag inte göra något när jag inte jobbade, var sååå utarbetad. Att jobba "på golvet" som vi kallar det (bland varorna i affären) är krävande. Mitt arbetspass innehåller ca 1,5 mils gång med massa tunga lyft. Har haft träningsvärk i hela kroppen och värk i ryggen då jag ibland inte lyft ergonomiskt rätt.. Trots det så har jag trivts jättebra och dagarna har gått snabbt då det finns saker att göra hela hela tiden! Imorgon är somsagt min sista "fasta" arbetsdag. I höst kommer jag bli inringd när de behöver folk. Men först blir det lite semester!!!! Är så taggad. Sol och värme tillsammans med min kärlek.
Men lite har jag hittat på i sommar. Midsommar med nära vänner, kvalitetstid med vänner och familj, lite fest, god mat och Big slap.

I höst är det planerat att jobba. Jobba så mycket som möjligt, men även fokusera på träningen mer. Har HELT kommit bort från träningen nu när jag jobbat så mycket, har inte haft orken. Jag känner mig tröttare psykiskt så efter semestern börjar jag mitt "nya liv" som alla säger haha! Då är det bra mat och träning som gäller. Sedan har jag och Jesper börjat planera en backpackingresa till våren, så mycket tid i höst kommer gå till att planera den.

Godnatt xx

  • Nära Trelleborg

Gillar

Kommentarer