Mamma-dotter dag

Hej alla fina!

Hoppas allt är bra med er, det är det med mig! Just nu sitter jag på jobb och har precis ätit lunch, det blev tacosallad idag. Jobbar till 17 idag, sedan ska jag hem till HK som fyller år. Hon ska ha en liten tjejträff och sedan är det tänkt att dra till någon nattklubb i Malmö. Jag kan dessvärre inte följa med ut för jag jobbar imorgon..

Men iallafall, tänkte berätta lite om min lediga dag igår. Jag och mamma hade ju sedan innan bestämt att luncha någonstans. Det blev på en liten resturang utanför Vellinge, som sitter ihop med Majas Cottage som gör majalyktor och andra designgrejer. Det var verkligen såå mysigt där! Jag tog en pulled beef burger och mamma tog en ceasarsallad. Efter det körde vi till Höllviken och åt glass. Supermysig mamma, dotter dag. Det är alltid kul att komma iväg med mamma och bara mysa och prata.
När vi kom hem var vi båda väldigt trötta, så jag gick upp på rummet och sov i en timme hahah! På kvällen blev det grillad fläskfilé, pommes och den goda salladen ni ser på bilden ovan. Sedan blev det en 5 km PW med pappa.

Hoppas alla får en fortsatt trevlig dag!
Puss xx

  • Nära Trelleborg

Gillar

Kommentarer