Long time no see

Hej alla fina!

Ja som ni läser i rubriken så är det ju long time no see för oss. Jag har inte riktigt haft motivationen att göra något inlägg, mestadels för att jag jobbar 9 h pass 5-6 dagar i veckan. När jag kommer hem på kvällen är det mat, dusch och säng som gäller och på mina lediga dagar har jag passat på att umgås med familjen. Jag tänkte att jag kunde dela lite bilder och berätta det lilla jag gjort och fått bilder på den senaste 1,5 veckan.

I söndags fyllde min underbara pappa 45 år. Han är utan tvekan den bästa pappan man kan önska sig och är så stolt över att vara hans dotter ❤️

För att fira honom åkte familjen till Kåseberga som ligger på Österlen här i Skåne. Där fanns både restauranger, fiskhandlare och turistbutiker då det är en sevärdighet här i Skåne. Ungefär 1 timmes bilfärd från Trelleborg. Väldigt mysigt och rekommenderas verkligen!

Jag och Jesper när vi strosade runt och tittade i butikerna som fanns där.

Efter Kåseberga åkte vi till Svaneholms slott och hade en liten picknick på bryggan med denhär fina vyn 😍

I tisdags var jag hos mormor och morfar hela dagen och umgicks med dom och min kusin Alice hela dagen. Det blev lunch och en promenad till Gislövs hamn där vi åt glass.

Idag har vi haft gäster och vi har ätit pappas hemmagjorda burgare. Som han själv sa "bättre än Jureskog"

Annars då? Jo det är bra men mitt problem denna kväll är att jag inte kan sova och att jag börjar jobba 06:30 imorgon. Det är ofta så med mig, att när jag väl verkligen måste lägga mig i bra tid, gör jag inte det.
Idag har jag jobbat, sminkat min syster som skulle på fest, varit hos frisören och umgåtts med familjevänner. Imorgon blir det jobb och på kvällen ska jag på avskedsmiddag för min vän Linnea som flyttar till Umeå för studier nu i höst. Och på söndag är jag ledig! Därefter påbörjar jag min sista fasta vecka på jobb, sedan blir det Mallorca med Jesper (ÄNTLIGEN!!) och därefter kommer jag fortsätta jobba på Maxi, dock inte med några fasta tider.

Puss och godnatt alla fina xx

  • Nära Trelleborg

Gillar

Kommentarer