Idag ska jag inte prata!

Godmorgon alla fina!

Förlåt för att jag inte skrev ett inlägg igår men det hände så mycket. I fredags var jag ju på tre studenter, som jag berättade mådde jag inte så bra och NU HAR FÖRKYLNINGEN SATT SIG PÅ MINA STÄMBAND!!!!! Min röst är 60% borta och jag är så hes. Även igår så var jag jättehes men skulle på två studenter på kvällen så det gick ju inte att vara tyst men idag, idag ska jag vara helt tyst. Har ett block med mig där jag kan skriva och kommunicera med. Jag ska träffa klassen i eftermiddag och öva på spexet så där kommer det vara svårt att vara tyst men jag får vara det helt enkelt. Allt för att inte förstöra studentveckan. Det sägs att Trelleborgs studentvecka är en av de bästa i hela Sverige, och vem vill missa det liksom?!!

Igår var jag även hemma hos HK som jag ska ha studentmottagning tillsammans med. Pappa och Jesper hjälpte till att sätta upp tältet och det är såå fint och sååå stort. Vi har bjudit ungefär 150 personer så det kommer bli stor fest. Jag drack inte igår på studenterna för att jag inte ville riskera att bli mer sjuk så jag körde. Det var tur att någon kunde köra då det var 40 min bilväg emellan de två studenterna vi var på. Det var jag, Jesper och en av Jespers bästa vänner Filip som åkte mellan studenterna och båda studenterna var jättetrevliga. Som jag nämt innan, jag ÄLSKAR studenter.

Puss, xx


Fredags 

Fredagen började med att jag, Amanda och Elsa åkte in till Malmö för att gå på Nora och Alvas utspring(första bilden). Därefter åkte vi hem till Hannah(andra bilden). Sedan åkte vi hem till Alva, där jag tyvärr inte tog en bild.. Och till sist åkte vi till Nora(två sista bilderna) där vi var till halv fyra på natten. Det var en väldigt trevlig och rolig kväll som jag gärna gör om!!

Lördags

På första bilden ser ni en glad HK som taggar till studenten. Maten på andra bilden var sååå god, det var hemma hos den första studenten Jakob. Och på sista bilden ser ni fina Emma.

Idag 

Idag är jag tyst, dricker te och äter nudlar.

Gillar

Kommentarer