Höst och Nytändning

(Bilder tagna från pintrest)

Hej alla fina!

Kom hem igårnatt ungefär vid 1 tiden så jag slocknade direkt och i morse när jag vaknade slog det mig, det är höst!! Det har dock legat i luften länge då det inte varit riktigt sommarväder i Sverige detta året, men jag är ändå så sjukt taggad på höst. Inte bara på att vi går in i den mysigaste tiden på året utan också att detta är en nytändning. En nytändning för alla, när det gäller skola, jobb och livet i allmänhet. Det är kanske lite klyschigt att skriva så men det är ju faktiskt så många tänker. Till hösten kommer nya utmaningar och nya möjligheter för alla. För min det blir det nya tag i hur jag ska "lägga upp mitt liv". Jag måste verkligen bli bättre på att sova och lägga mig i tid, för att jag ska orka jobba en hel dag och kunna göra de sakerna jag vill efter jobbet, såsom att träffa vänner, träna och bara göra saker. Jag har ju som jag nämt tidigare inte orkat göra saker efter jobb, just för att jag är så trött. I höst blir det andra puckar, och jag är redo!!!

Jag är också så sjukt taggad på hur klimatet kommer bli. Jag älskar när löven faller från träden och allt börjar bli oranget, när luften börjar bli så frisk, kall och fuktig av att kylan har kommit och regnet precis fallit. När man har en hel regnig och murrig söndag framför sig med inget planerat och det enda man gör är att sitta inne, dricker te och tittar på film med den man älskar. Jag ser också fram emot att ta bilen och köra ut till skogen, älskar verkligen skogen på hösten!

Jag får heller inte glömma bort höstmodet!! På hösten fungerar mycket, man kan få en gammal sliten tjocktröja att se helt fantastisk ut om man stylar resten av outfiten rätt. Gummistövlar och boots, höga strumpor, håliga jeans, polotröjor, kappor och massor av andra smaskiga trender börjar gå att använda igen. Egentligen vill jag bara köpa, köpa och köpa nya kläder inför hösten men jag måste spara, spara och spara.. Jag kommer såklart köpa något fint plagg men kan inte köpa för mycket för måste spara till min backpackingresa, som jag och Jesper förmodligen kommer göra till våren.

Puss på er, xx

Gillar

Kommentarer