Har tappat tidsuppfattningen ?! + TB

Hej alla fina!

Idag har jag jobbat från 09:00 till 18:00. Tänkte egentligen träna i morse men när jag vaknade hade jag jätteont i halsen så vågade inte ge mig iväg till gymmet. Väl på jobb hade jag ingen direkt halsont, men det jag inte tänkte på var att jag hade tagit en ipren på morgonen.. Så jag och Carolina bestämde oss för att mötas på gymmet efter jobb men min halsont kom tillbaka när iprenen slutat värka, så inget gym för mig. Efter jobb kom Jeper hem till mig, vi har ätit och nu sitter vi i soffan och myser. Måste dock lägga mig snart då jag börjar jobba 06:30 imorgon. Imorgon kväll ska jag och Jesper på trippeldejt med Ida, Oscar, Sandra och Oliver. Vi ska in till Malmö och äta något gott. Det ska bli såå mysigt!!

Något jag märkt på senaste tiden är att jag har tappat tidsuppfattningen, alltså inte att jag blivit tidsoptimist eller inte vet hur lång tid det ungefär gått. Men när det kommer till veckodagar och månader så kan jag inte alltid svara rätt. Som idag till exempel, jag har inte förstått att det är fredag för har jobbat hela dagen och ska jobba hela dagen imorgon. När jag gick i skolan eller när jag var ledig så visste jag alltid vilken dag det var och jag fick verkligen fredagsfeeling när det väl blev fredag, men inte nu längre. Jag har inget fast schema så jag tror det är därför jag inte har någon "dagsuppfattning". Men det rättar väl till sig inom sinom tid.

Är såå taggad på att åka utomlands nu, så måste bara dela med mig av ett par bilder från några av mina senaste resor. Har nämligen suttit och gått igenom gamla semesterbilder ikväll för att jag är är så taggad haha. Det brukar jag alltid göra när jag vill drömma mig tillbaka lite.

Hoppas alla haft en bra fredag, puss xx

Bilder från: Sint Marteen, Jamaica, USA och Kina

Gillar

Kommentarer