Goodiebag och ett beroende utav dess like..

Hej igen alla fina!

Anledningen till att jag ej har bloggat under de senaste dagarna är på grund av att jag bara har jobbat, ätit och sovit. Jag börjar i regel kl 7 på morgonen, vissa dagar 06:30 och som imorgon har jag sovmorgon och börjar inte förrän 09:00. Jag kan inte somna tidigt på kvällen så med andra ord är jag väldigt väldigt trött i både hjärnan och i kroppen. Jag har även åkt på en förkylning, så med halsont och feber drar jag mig till jobb för att ta på mig mitt ansvar som sommarvikarie. Jag har ändå mått hyfsat bra eftersom jag knaprat Ipren, men om det fortsätter såhär borde jag stanna hemma och vila ut på riktigt.. Jag jobbar ju somsagt i mejeriet på Ica Maxi. Att stå i 9 h i en 6 gradig kyl varje dag är inte nog det ultimata för min kropp.

Som jag skrev i rubriken så har jag fått ett beroende utav dess like, av koffein.. För att klara av långa arbetsdagar där jag måste vara pigg i hjärnan har jag fått börja dricka redbull, och nu har det kommit till den punkt där jag inte klarar mig utan det. Jag får huvudvärk och blir helt seg om jag inte får i mig koffein på morgonen. Detta är något jag måste sluta med för vill inte bli beroende av något onödigt.. Jag kan istället sova bättre om nätterna, så detta får det bli ändring på. Klart att jag kan dricka en nocco innan eller under träning och en redbull när jag blir sugen, men inte för att klara av dagen. Det är onödiga och mycket pengar som egentligen kunde lagts på annat.
Vi fick även en goodiebag på jobb idag från vitamin well gänget som vi i mejeriet fick dela på 😍 Eftersom jag inte ska dricka för mycket koffein så tog jag inte någon nocco, men fick med mig lite annat smått och gott hem!

Just nu ligger jag på soffan och väntar på Jesper, men när han kommer ska jag lägga mig direkt.
Hoppas alla har haft en underbar dag, puss xx

I bakgrunden ser ni min arbetsplats, och även mina vantar jag har på mig under hela mitt arbetspass hahah 😂

BTW måste bara dela med mig av mitt lilla snack jag mumsade på för några dagar sedan. SÅ GOTT DETTA ÄR! Om ni inte smakat det, GÖR DET!!!

  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar

Kommentarer