Feber och två saknade vänner

Hej alla fina!

Nu har jag gått och blivit sjuk på riktigt igen.. Jag har ju som jag skrivit inte mått så bra den senaste veckan men imorse på jobb blev jag så yr och spyfärdig att jag var tvungen att åka hem. När jag kom hem så kräktes jag och fick feber så jag tog rätt beslut när jag valde att åka hem. Så himla synd att det kom idag, det kunde kommit imorgon när jag är ledig istället, + att det är söndag idag och det är 100% ob 😩 MEN sjukdom kan man aldrig rå för, jag borde egentligen stannat hemma från jobb redan för några dagar sedan för då hade jag kunnat bli helt frisk utan att det skullat gå såhär långt.

Eftersom jag jobbat så mycket har jag inte kunnat träffa så mycket kompisar, men nu i helgen fick jag äntligen träffat två av mina närmaste vänner. Tea som har varit bortrest i ca 1 månad och Ebba som också har jobbat lika mycket som mig. Det var så mysigt att träffa dom och bara prata ut om tiden som gott bara umgås helt i allmänhet. I fredags åkte jag och Tea in till Malmö till lilla torg och satte oss på TGI Friday's. Vi kom inte hem förrän vid halv två tiden så man kan ju säga att vi hade mycket att prata om. På lördagen träffade jag Ebba på en fika här i stan, på systrar&bönor. Där blev det också mycket snack om allt mellan himmel och jord. Vi införskaffade oss även de hårbanden ni ser att vi har på oss på bilderna. Vi köpte båda vars ett svart, men jag köpte även ett i rosa och Ebba ett med mönster.

Idag när jag kom hem från jobbet har jag bara sovit, sovit och sovit. Jesper handlade bullar i förmiddags som vi åt, men annars har jag bara vilat. Nu ikväll mådde jag lite bättre så jag följde med Jesper ut med bilen och handlade blåbärsoppa till mig (dricker/äter det alltid när jag är sjuk) och godis. Det är skönt att få lite frisk luft när man bara legat inne hela dagen, speciellt när man inte mår så bra!

Hoppas alla haft en underbar dag och mått bättre än mig haha!
Puss xx ❤️

  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar

Kommentarer