Ett måste i basen

Ett måste i min bas, både till fest och vardags, är Bare minerals mineralfundation. Den har varit det i ca 5-6 år nu, så ni förstår att jag älskar den haha! Den slätar ut huden jämt och fint samt att det inte känns "kakigt" på huden. Den och alla Bare minerals produkter är fyllda med hudvårdande fördelar. De är även berikade med alger, kallpressade oljor och naturliga pigment. Produkten fungerar för alla hudtyper och gör att huden andas bra under tiden produkten är applicerad.
Om jag ska komma på något negativt om produkten (vilket är svårt), så är det att den inte är så täckande. Om jag ska täcka en finne eller liknande brukar jag dutta på lite concealer innan jag applicerar mineralfundationen.

För att applicera produkten använder jag en borste från deras egna märke. Borsten från deras egna märke suger bättre upp produkten vilket gör att inget går till spillo. För mig håller en "burk" i denna storleken drygt ett år. Så produkten är väldigt prisvärd.

Jag är ett Bare minerals fan och har både testat deras mineralbronzer, rouge & primer. Primern var jag inte riktigt nöjd med men det andra är guld. Rougen är dessvärre slut nu, så det blir en ny snart!

xx, Josefine

  • Makeup
  • Nära Torsby

Gillar

Kommentarer