Den senaste veckans mest spelade

Den senaste veckans MEST MEST MEST spelade är Sam Smiths nya låt. Den är verkligen såååååå bra. Jag bara älskar den. Har länge längtat efter en ny låt av honom som är i klass med "stay with me", och nu har den kommit. ÄLSKAR HANS RÖST. Det är låtar som jag maxar i bilens högtalare och skriker/sjunger med & verkligen "feeling the song". Låtarnas karisma gör att det pirrar ända ner i tårna på mig, tycker verkligen att de är så bra.

Denna låt är kraftfull och så bra. Första gången jag hörde den var på NRJ och då säger Martin Björk att han inte riktigt förstår varför låten har ett nummer som titel och det förstod inte jag iheller förrän jag lyssnade på texten. Numret är ett telefonnummer till National Suicide Prevention Lifeline där man kan ringa om man inte har ork att leva mer. Efter låten släppts har samtalen ökat något enormt till organisationen, som folk kanske inte riktigt visste fanns innan. Riktigt bra låt och den är skriven av en riktigt bra anledning.

RIKTIGT BRA!

Riktigt bra och kraftfull, ÄLSKAR kraftfulla låtar.

Också en mycket spelad låt den senaste veckan!

Min musiksmak är väldigt väldigt blandad, ena dagen älskar jag lugna låtar, andra dagar älskar jag house och den tredje tung rapp. Detta är iallafall de mest spelade låtarna under den senaste veckan.


Puss på er, xx

  • Vardag

Gillar

Kommentarer