Den perfekta fruktsalladen

Godmorgon sunshines!

Vilket väder det är i södra Skåne idag!! Dock ligger jag fortfarande nerbäddad i sängen.. har bokat ett läkarbesök idag så får ta tester osv för att hitta felet i min kropp. Efter att ha haft halsont i snart tre veckor + att jag de senaste dagarna kräkt och haft feber så kan det inte bara vara en vanlig förkylning.
Jag ligger iallafall och smaskar på hallon och blåbär just nu. Har försökt äta mycket frukt, bär och riktig mat nu för att jag ska få i mig massa och rätt vitaminer och mineraler som kan boosta mitt immunförsvar.

Jesper kom hem med massa frukt och bär i måndags för att det är somsagt fyllt med vitaminer och mineraler. Melon, kiwi, hallon, blåbär och banan. De godaste sommarfrukterna och bären enligt mig. Så jag gjorde mig en perfekt fruktsallad ett antal gånger dagen efter, haha. Det är den ni ser på bilderna ovan. Jag tillsatte även lite solrosfrön just för att det är bra fett för kroppen. Jag verkligen ÄLSKAR frukter och bär, det är så sött och gott och verkligen ett nyttigt alternativ när man jämför med godis.

Nu ska jag sova lite till innan jag ska till läkaren.

Puss, xx

  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar

Kommentarer