Andra etappen

Bild tagen från Google.

Då kommer nästa avsnitt av planeringen av vår backpackingresa vi ska göra till vinter/vår. Alltså jag måste säga det igen men är så sjuuukt taggad. Kan liksom inte fatta det, det är orimligt att jag och mitt livs kärlek ska åka på en långresa och bara vara och upptäcka tillsammans. Vi kommer att vara som dem på bilden, dock med snyggare skor.. haha!

Vi har nu bokat vår nästa flygbiljett. Detta är för att åka från Kina, Macau till Thailand, Koh Samui. Koh Samui är en ö på östra sidan av Thailand. Vi tänkte egentligen åka till Bangkok, uppleva det och sedan ta oss därifrån ner till öarna, men efter att många inte rekommenderat Bangkok tänkte vi åka direkt till öarna. Kommer dock mellanlanda i Bangkok. Inget är hugget i sten hur vi kommer resa efter Koh Samui men det vi tänkt är:

Koh Samui-> Koh Phangan-> Koh Tao-> över fastlandet till Krabi-> Koh Phi Phi-> Koh Lipe-> Langkawi, Malaysia

Detta är så det ser ut för tillfället, men det kommer säkert ändras, läggas till och tas bort destinationer. Vi kommer för det mesta förflytta oss med båt, fast på fastlandet kommer det bli tåg/buss. I Thailand kommer det bli massa sol, bad, utflykter i både terräng och hav + att vi ska försöka vara på Phangan när det kända "Full moon party" kommer att hålla hus. Så sjukt taggad!!!

Puss på er, xx

  • Resor

Gillar

Kommentarer

tildeabb
tildeabb,
gud vad kuuul! fattar att du är sjukt taggad! det där är typ det bästa jag gjort också ⭐️⭐️⭐️😍
nouw.com/tildeabb
josefinepettersson
josefinepettersson,
Ja är verkligen så himla taggad och förväntansfull 😍 Förstår verkligen det!! 😍❤️
nouw.com/josefinepettersson
sandratheodora
sandratheodora,
Ni kommer ha er livs resa! Asien är fullt av paradis!!
nouw.com/sandratheodora
josefinepettersson
josefinepettersson,
Ja men precis! Det kan inte bli något annat än bra 😍😍
nouw.com/josefinepettersson