Blurry pictures & outfit

Godkväll alla fina!

Hoppas att er helg har varit underbara hittills.
Igår jobbade jag fram till 17:30 tiden, sedan åkte jag hem och vilade ut lite för kl halv nio skulle jag vara färdigfixad & klar hemma hos Frida. Hos Frida träffades vi några tjejer och hade en liten förfest, sedan drog vi ut till KB, där vi var förra helgen. En riktigt rolig kväll blev det med massa dans & skratt! Mötte även upp Jesper på klubben, som var där med sina vänner. Så vi åkte sedan hem tillsammans.

Outfit för kvällen blev i en mer classy stil jämfört med förra helgens laidback outfit. Dock valde jag att ta samma jeans, tyckte att de passade så bra med det andra. En vit kavaj från H&M och min vita baddräkt från Chiquelle. Har ju köpt baddräkten för att använda den och tyckte det gick hur bra som helst att använda den till en outfit som igår! Till detta hade jag ett par svarta boots med smal klack och guldiga smycken.

Jag och Jesper vaknade inte förrän vid två tiden idag, så vi sov bort hela förmiddagen.. Efter det har vi inte gjort mycket. Vi har varit ute och kört lite bil, sedan har vi handlat och lagat mat. Det blev kycklinggryta med ris. Nu ska vi titta på någon film och mysa.

Puss och kram, xx

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Härliga bilder❤️
nouw.com/johnssons
Filippatipsar
Filippatipsar,