10 frågor

Hittade en lista på lite "random" frågor som jag tänkte att jag kunde svara på, dels för att ni ska få lära känna mig bättre och dels för att jag aldrig gjort något liknande inlägg innan. 

1. Vad föredrar du, film eller serie?

Serie, lätt. Älskar att serier alltid är så spännande och att det alltid finns ett svar på ens frågor i nästa avsnitt. Tycker om att titta på serier i efterhand så det inte behöver gå en vecka tills jag får svar på mina frågor haha.

2. Har du någonsin hjälpt en fullständig främling?

Haha jadu, har väl hjälpt en och annan främling med diverse problem på fest (då man helt plötsligt blir bästis med någon på 1 minut??) Fast tycker dock att det tillhör lite haha, att lära känna nya folk på ett snabbt och ogenomtänkt sätt typ.

3. Vad är lycka för dig?

Att vara självsäker, det är lycka. + När folk i min närhet övervinner deras rädslor och också är självsäkra, fick den känslan idag och det pirrade i min kropp av lycka! Och såklart kärlek, när all kärlek man har blir besvarad, Jesper är lycka för mig.

4. Hur många kuddar sover du med?

Jaaa det är faktiskt från och till, oftast tre men när jag sover själv kan det vara fem hahaha.

5. Nämn två saker man kanske inte vet om just dig.

1. Jag är i EXTREMT behov av 8 timmars sömn, annars är jag inte människa. Fungerar kanske de första fem timmarna på dagen men efter det blir jag irriterad, slö och så himla trött.

2. Jag är en så kallad "periodare" när det kommer till träning. Ibland är det månadsvis som nu t.ex, detta är andra veckan av träning för denna perioden haha. Innan dess hade jag inte tränat på 5 veckor...

6. Om du var en stor stenbumling, vart skulle du vilja ligga still då?

Haha oj vad svårt.. Men det skulle nog vara på toppen av ett berg på Hawaii, där jag hela tiden har utsikt över det fina landskapet + det vackra havet.

7. Vilka kontinenter har du besökt?

Europa(ofc), Asien och Nordamerika. 3 down 4 to go med andra ord.

8. Vilka yrken har du testat på?

Cafébiträde, butiksbiträde, lärare, fritidspedagog och för tillfället förskollärare.

9. Vad sa du senast?

Ojojoj haha gud vad svårt, men det var nog "ja" när jag svarade på Jespers fråga.

10. Tror du på giftermål?

JA JA OCH JA. Det kan väl vara en av de finaste sakerna man får uppleva i livet. När man gifter sig bevisar man att man vill dela resten av sitt liv med den andra. Åhhh vill på bröllop.

xx, Josefine

Gillar

Kommentarer

juliazentio
juliazentio,
Örängerna på första bilden!!
nouw.com/juliazentio
josefinepettersson
josefinepettersson,
Taaack! Köpta på H&M 😊
nouw.com/josefinepettersson