Day 26

26 dagar har passerat i karantänen, som ni förmodligen förstår så har jag inte så jättemycket att skriva om då mitt liv just nu som alla andras sitter lite på paus.
Kan verkligen inte förstå att jag endast vart innanför min tomt förutom för något enstaka besök på mataffären. Fyf*an förstår inte hur jag inte mår sämre haha.
Nu på dag 26 börjar det verkligen klia i hela kroppen. Börjar helt tappa tålamodet nu faktiskt och om detta inte snart är över så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Är så extremt uttråkad och har så mycket roligt jag vill göra, som jag vill göra NU! Det kommer bli sååå roligt dock när jag äntligen kan börja gå ut igen. Ser verkligen fram emot det sååå mycket!
Mirandas au pair år slutar (TYVÄRR) i augusti och då ska hon åka iväg på sin resemånad. Så igår planerade vi att jag tar ut en av mina semesterveckor i augusti så åker vi tillsammans till california för att ha lite semester! Är sååå sjukt taggad! Vi kommer vara där i 7 nätter och kommer också spendera min 20 års dag där vilket känns superkul, absolut bästa sättet att fira på! Helt sjukt egentligen att jag och Miranda bara känt varandra i mindre än 2 månader. Hon är liksom en av mina närmsta vänner nu, så jävla tråkigt att hon åker hem till Sverige i sommar!

Här har ni tre bilder på mig och min syster, för idag är det nämligen internationella syskon dagen! Erika är världens bästa syster och jag hoppas med ALLT att covid-19 är borta i juli så att mamma och Erika kan flyga hit och ge mig en bamsekram! Ser så mycket fram emot det!!

Just nu sitter jag framför TV:n med barnen och kollar på Phineas and Ferb. Har köpt Disney+ och fått barnen att älska alla mina gamla favoritserier haha. Axel är ett stort fan av Phineas and Ferb och Abby gillar Wizards of wawerly place och H2O, vi har också kollat en del på Zack and Cody, haha bästa jag gjort i karantänen, älskar Disney!
Ska nu laga lite lasange till middag och sen är det snart dags att lägga sig i sängen och sova och göra sig redo för dag 27 i karantän😴

Nu räcker det med Corona! Snälla försvinn..

Gillar

Kommentarer