Dag 45

Nu kliver vi in i karantän dag 45. Det rullar på! Måste ändå säga att det går otroligt fort. Det känns absolut längesen jag inte satt i karantän med samtidigt känns det som att vi nyss var inne på dag 20, så det funkar! Förhoppningsvis inte så långt kvar nu.
Hur som helst, just nu ligger jag i sängen framför datorn och kollar på hemliga beundrare, älskar detta program haha. Har haft en ganska bra dag idag faktiskt. Jag vaknade relativt tidigt idag, eller okej, jag vaknade vid 10 men det är faktiskt tidigt för mig. Har målat lite teckningar med barnen under förmiddagen och sen gick jag ut och satte mig i solen. Vädret växlar så mycket här. Idag hade vi sommarvärme och strålande sol och igår spöregnade det. Nu ska det tyvärr regna de kommande dagarna men vi får hoppas att solen snart kommer tillbaka. Det är såå otroligt härligt att sitta i solen, älskar det trots att jag alltid lyckas bränna mig... japp, helt röd blev jag, jaja.

Har också facetimat med mamma och Emilia idag, alltid lika trevligt att se mina nära och kära hemma i Sverige, saknar dom massvis!

De senaste dagarna har jag börjat små hänga lite med Miranda igen, vilket känns beyond fantastiskt. Vi hängde för någon vecka sedan i våra bilar! Vloggade under dagen så kolla in min vlogg från den dagen här!

I lördags kom också Miranda hit en stund på eftermiddagen. Vi hade så pass bra väder att vi kunde sitta utomhus tillsammans, eftersom allt här i new york fortfarande är på lockdown så finns det ju inte så mycket mer att göra än att bara sitta och umgås, men det gjorde vi hursomhelst och det var otroligt trevligt!! Har saknat att umgås med henne så mycket. På söndag får vi fint väder igen så då blir det nog att hänga med 6 feet apart igen, längtar redan!

Gillar

Kommentarer