5 saker jag ska göra efter karantän

Dag 27!
Det som keeps me going just nu är att drömma mig bort till bättre tider! Sitter hela dagarna och tänker på roliga saker jag vill hitta på så fort karantänen är över och ser verkligen så mycket fram emot alla dessa saker. Eftersom att min ”vardagliga uppdatering” om vad jag gör på dagarna är lite seg just nu så tänkte jag att jag istället ska dela med mig av en lista med 10 saker jag vill göra när karantänen är slut!

1. Köpa acai bowls med Miranda: Absolut första saken jag kommer göra när karantänen är över är SJÄLVKLART att åka och träffa Miranda! Men inte bara det utan det vi båda saknar mest av allt i dessa tider är vårat älskade asia city som ligger i Poughkeepsie. Dom har dom absolut godast acai bowlsen och jag kan verkligen inte vänta tills vi får åka dit o käka igen! Hoppas innerligt att dom klarar sig från att gå i konkurs.

2. Åka till sixflags: Detta var ju inplanerad nu i början av april men och med att situationen blev såhär så får vi skjuta på det tills när detta är över. Ser så mycket fram emot att ta en roadtrip ner till new Jersey för att åka till six flags och roa oss en hel dag, ska bli så kul!

3. Nummer tre på listan är absolut att är ju självklart att åka in till city igen! Älskar att vara där och det ska bli så kul att åka dit igen när allt är som vanligt. Ska bara bli så skönt att kunna göra vad man vill, ska aldrig ta det för givet igen.

4. Åka till build a bear: även detta var tanken att april skulle erbjuda haha men det får (fingers crossed) bli i maj. Det är för er som inte vet ett ställe där man åker och designar och bygger sin egen nallebjörn! Är så sugen på att åka tillsammans med Miranda haha vi båda har detta på vår ”USA-bucketlist”. Har velat göra det sen jag såg Hannah Montana avsnittet där dom bygget älgar haha.

5. Sist men absolut inte minst har vi att åka till coney island. Något som känns så skönt är att vi kommer komma ut från karantänen till sommarväder! Jag och Mirre (ni ba ja vi fattar att du inte har någon annan vän) har kollat på så mycket bilder från coney island och är sååå sjukt taggade på att dra dit och hänga på stranden hela dagen, fyyy vad jag längtar!

Bilder från Pinterest

Gillar

Kommentarer