En helg där mycket av dagarna spenderats ute, promenader, mysiga Nordens Ark och svampplockning har resulterat i en hel del höstluft och även en del sol!
Nu när luften är frisk och solen sticker fram uppskattar jag det lite extra, jag trivs på hösten och tycker att den lite mer kyliga luften är uppiggande och ger en go känsla.
Har förutom att spenderat tid utomhus kört två pass på gymmet, gårdagens bestod av cardio + mage.

10 min jogg
10x1min intervaller med 30s vila
15 min lugn löpning
5-10 min gång

Några olika magövningar.

Dagens pass blev rygg, där jag är dålig på en del namn.

10 min PW
Lastdrag
Stående rodd med stång
Marklyft
Rodd med rep
Två övningar till
10 min löpning.

Härliga och svettiga pass på mitt favorit gym, känns skönt att kunna träna där! Nu är snart söndagen slut, matlådorna inför imorgon är klara och frukosten förberedd.
Imorgon står jobb 7-16, löptur och promenad på schemat. Klockan ringer 05:30 och sen är det bara att ta sig mot jobbet! Hoppas er helg vart grym!

Peace out!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen helg och äntligen lördag, verkligen efterlängtat! Att få sova tills man vaknar och att inte ha så mycket måsten även fast dagarna är ganska planerade. Dagen idag inleds med en smått kylig, solig och molnig morgonpromenad! Känns dock som man bara går och väntar på regnet ska falla igen..
Beroende på vädret bestäms också om vistelsen av Nordens ark blir av eller ej, så
Vi får se om ca 1,5 h vad värdet säger oss..
Likes

Comments

Sommaren har passerat förbi, kanske snabbare än någonsin. Mellan två jobb och ett försök att fortfarande äta bra och träna som vanligt blev inte riktigt lika lyckat som planerat. Passen blev långt ifrån roande många gånger och blev allt mer ett tvång än lycka. Dags att jobba sig tillbaka mot lyckan för styrketräning trots att fokuset just nu ligger på löpning inför tjejmilen. För inte heller det upplägget blev som planerat, en vecka ifrån träning i slutet av juli när kroppen helt och hållet sa ifrån blev ett större avbräck än planerat, men även detta jobbas på.

Kosten har inte vart katastrofal men heller inte bra, dålig koll på viktuppgång osv men man känner ju hur man mår, just nu på väg in i gammal vanor där också.

Annars har min dag idag bestått av jobb, en tur i löpspåret och snart en tur ut i kvällsluften för en go promenad med världens bästa granne och min lilla hund! Älskar att hösten börjar komma, den lilla kyliga luften och den där sköna känslan av att allt blir lite lugnare är för mig mer än välkommet!
Likes

Comments

Alltså sånt lyckorus jag hade, var det roligaste danspasset jag varit på och jag ville verkligen inte att de skulle ta slut. Sån energi och sån glädje jag hade efteråt kommer jag leva på länge, alltså 90 min Zumba på nordic wellness Lysekil var vad som gällde idag med ingen mindre än William Flores. Grymt, grymt och återigen grymt!
Det gjorde en trött tjej pigg och hela min dag. Finner inga ord så avslutar här!

Likes

CommentsÄlskade godaste celsius!
Vad skulle man gjort utan den? Antagligen som innan den fanns, klarat sig ganska bra ändå men nu är inte fallet så och den är fräsch, god och uppiggande! Verkligen ett vinnande koncept.
Vill man ha just denna lite extra till piffad och syrlig rekommenderar jag att pressa några lime klyftor i med lite is och drick ur glas, lite roligare och lite festligare! Riktigt gott och en rolig variation!
Var iaf igår och fick fyllt på lagret lite, go känsla när man vet att man klarar sig ett tag!

Likes

Comments

Fredagmorgon, klockan är halv sex och jag har precis avverkat en helt underbar morgonpromenad, ångrar att jag tidigare inte ställt klockan den där timmen tidigare på länge. För känslan är ju så lugnande och så skön, samtidigt som man är så mycket piggare.

Hade gärna nu sagt att från och med måndag börjar mina morgonpromenader igen, men jag vet med mig att det inte kommer fungera för mig i praktiken. Börjar från och med måndag varannan veckan kl 06, alltså måste jag gå upp 04:30 utan att hinna med en promenad, men varannan vecka börjar jag 12. Så varannan vecka är morgonpromenad mitt mål.
Likes

Comments

Lördag och ja den var väldigt oplanerad och såg väldigt lugn ut. Började dagen med att vakna tidigt, låg och drog mig i sängen innan de blev aminosyror och en 5,5 km PW med hunden och ett avsnitt av bodyradio! Riktigt grymt!
Sen blev det frukost innan det blev ett pass på gymmet med systern, armar stod på schemat och de blev tyngre än vanligt och ett riktigt bra pass.

Blev även en tur in till stan för att fylla på med whey 100, köpte banan choklad och hoppas på det bästa! Samt casien choklad smak, samt några bars.

Har efter det tagit de lugnt och även tagit mig en kortare springtur nu på kvällen innan jag slog mig ner framför gladiatorerna! Lite för lugn kväll för min del, ensam hemma är inte favoriten men ändå en välbehövligt lugn helg!
Likes

Comments

Nationaldag, röd dag och känslan är att de vart som en tråkig söndag, fast utan den där känslan av att jobb närmar sig dagen efter. Som om det nu hade spelat någon roll, hade faktiskt känts bra om morgondagen bestått av jobb men två lediga dagar väntar, två tomma dagar, om man bortser från träning. Men annars oplanerade lugna dagar som väntar. Kan väl också vara välbehövligt då ja de senaste veckorna konstant varit trött och seg, ingen dålig sömn direkt utan bara trött.
Var också när jag tänker efter riktig länge sen jag skrev här, kanske inte dröjer lika länge till nästa gång kan vi ju hoppas. Men livet har ändras och ändras hela tiden, man förändrar, förnyar. Tar beslut som drabbar andra men som ger sig själv en ny utvecklingskurva och skapar nya bilder på livet. Ibland måste man vara egoist, tänka på sin egen bana och inte på andras. Hur skulle vi annars kunna komma någon stans i livet? Man kanske saknar de gamla men ändå trivs bättre med de nya, så sikta framåt inte bakåt.

Nya beslut som ska fattas snart igen, känns ju att vuxenlivet startat och att allt inte är så enkelt som man alltid vill men beslutet blir nog att testa, se och återigen bege mig mot något nytt, spännande och utvecklande. Precis exakt så där i min smak.

Likes

Comments

Torsdag förmiddag och jag sitter återigen hemma en dag , vårdcentralen igår kväll som visade bihåleinflammation och en kur penecilin på det! Känner mig faktiskt redan lite bättre vilket är otroligt gött men fortfarande inte frisk! Hoppas på bli frisk fort nu och vara tillbaka i gymmet snart!


gårdagens mellan mål, bananpannkakor!

Likes

Comments

Tisdag morgon och jag vaknar, fortfarande förkyld och blir inte bättre heller.. Vilket gör mig lite smått frustrerad dock inte mycket att göra åt åt utan bara att ta en till dag i soffan framför Grey's Anatomy och hoppas på att man kan gå ut på en lugn promenad senare för att piggna till lite. Börjar dagen givetvis med en kopp te för att se till att halsen inte drabbas helt och hållet! Lugn dag på ingång och jag hoppas eran blir bättre!

 Bjuder på lite gamla bilder så länge! 
Likes

Comments