När jag hade vaknat gick jag ner till tvättstugan. Köpte en fåtölj igår, så skulle tvätta upp tyget till den innan jag tog på det.. Och nu får jag inte på det riktigt. Så tog en paus i från det en stund.. ;) Tänkte att jag kunde passa på och plugga lite, så gjorde det sista provet i företagsekonomi 2. Ska göra klart det sista uppdraget i den kursen idag hade jag tänkt. Så är det bara provet kvar sen! Nu ska jag ta och gå ner till tvättstugan igen, sen hade jag tänkt börja med mitt uppdrag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev igen! Kollade lite på facebook och då kom " den här dagen, för ett år sedan" upp. Där jag då hade länkat min blogg! Visste inte ens att jag hade kvar den. Tänkte att det kunde vara kul att börja skriva lite igen..


Likes

Comments

Dessa fyndade jag på mellandagsrean för ändast 109kr (!) , så billigt. Tycker att kavat har dem bästa skorna till barn.

Kostar egentligen 349kr.

Likes

Comments

Att handla skor till Molly har blivit en ny hobby för mig.. Här är två av hennes senaste par från puma.


449kr för ena paret och 299kr för de andra.

Likes

Comments

Har precis slagit in massa julklappar med Molly!

Likes

Comments

Onsdag och idag fick Molly vara ledig från dagis.Vi har inte gjort så mycket, mest bara varit hemma och myst! Varit på affären och hämtat ut paket, hämtat ett spel och träffat Emma har vi också hunnit med! Molly somnade tidigt idag, strax efter klockan sex. Så jag har hunnit pluggat och lämnat in min uppgift i företagsekonomi. Nu väntar jag på att paradise hotel finalen ska börja!

En bild från Mollys gamla rum.

Likes

Comments

Tips på några fina plagg jag nyss beställde till Molly från Lindex!

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort mycket. Lekt och städat lite! Molly sover lunch nu så väntar på att hon ska vakna. När hon har vaknat ska vi åka på affären och hämta ut några paket. Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev igen.. 

Startade denna blogg i september -13, då var jag gravid i 5:e månaden. Ångrar att jag har raderat nästan alla tidigare inlägg! För det hade varit kul och läsa. Mycket har hänt sen jag skrev sist.

JUNI- Resan till Grekland blev inte av, det tog slut mellan mig och Mollys pappa

JULI- Sommarlov reste med kompisar till Göteborg, var hemma med familjen & åkte till djurparken i Lycksele

AUGUSTI- Åkte med vänner till Piteå, opererade mig och sen började skolan & dagis igen

SEPTEMBER- Fyllde 19 år

OKTOBER- Åkte med vänner och bodde på hotell i Lycksele, kollade även på Björn Rosenström

NOVEMBER- Muntlig förhandling i tingsrätten


Likes

Comments

Det är så mycket man måste tänka på och ta med sig när man ska resa med ett litet barn. Undrar hur allt ska få plats!? Vill gärna ha tips av er som har rest med småbarn ( runt ett år ) vad man inte får glömma och ta med sig? Här är lite av det kläderna som jag har lagt fram till Molly. Lär nog behövas många ombyten! 😊

Likes

Comments