Vilken röra, oro & stress!

Hej alla fina! Hoppas att ni mår fint och njuter av sommaren. Det blev några dagar extra tystnad här inne än vad jag hade tänkt. Jag har varit ensam med barnen mestadels av tiden för pappa J har jobbat mycket. I torsdagen var vi iväg hela dagen och under fredagen var de en riktig stressig dag för mig. Jag överreagerade väldigt men jag var SÅ orolig och hade PANIK. Ni vet ju om att jag hatar allt som har med "spindlar" att göra. Efter att vi hade varit ute vid lekplatsen skulle barnen ta deras förmiddags vila och upptäcker då att Dominic hade två fästingar i håret. Jag tog bort de direkt och såg så att hela följde med. Men jag kunde se att det var en rodnad runt men det var knappt för han hade SÅ mycket hår och SÅ tjockt. Under hela tiden när jag såg detta och höll på så sov han. Jag pratade med José i telefonen och ringde även 1177 efter det. De sa till mig att man måste hålla stenkoll där de varit så jag skulle klippa honom kort! Skulle rodnaden bli större skulle vi åka in direkt. Jag var så stressad inombords för bettet och i samma veva som detta så upptäcker jag att han har lössägg i hela håret... Så hela fredagen efter barnen vaknat gick åt att klippa, tvätta och ta medel för att få bort de. Barnen var SÅ otroligt duktiga och jag är så glad att de var så med görliga när jag kände mig så orolig men försökte inte visa något utåt. Så när allt var klart gick vi ut för att handla glass till D och för att tänka på annat. Usch, det är endel bekanta som fått fästingbett och fått ta vaccin. Jag själv känner mig väldigt orolig kring borelia eftersom det inte finns något vaccin mot de men försöker att inte tänka på det för mycket.

Under lördagen och söndagen var vi också iväg. Jag ska blogga mer om det i dagarna så håll utkik.

Mina älskade små! En helt ny kille utan hår men lika vacker för det.

Och självklart skulle jag med fylla på med lite gott för att försöka lugna nerverna.

Kärlek! /J

  • Familj
  • 1 067 visningar

Gillar

Kommentarer

Jennie
,
Fast mot TBE finns de vaccin!!! Det är mot borrelia det inte finns. Så fort min dotter blivit över 1 ska hon få vaccin mot TBE. Min pappa fick det för många år sen och han är fortfarande inte helt återställd. Hemsk sjukdom!!
JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Ja precis, jag skrev fel! Tack för att du rättade mig! Ja våra barn ska med få den nu så fort de finns att göra. Usch så himla hemskt! Kramar <3
nouw.com/josefinemoberg

Instagram

Instagram

Instagram