Vi reser hela familjen!!!

Gokväll alla fina!

Idag var vi uppe med tuppen för att ta sprutor (hepatit A) för hela familjen. Men precis innan vi ska gå hemifrån ringer vårdcentralen och hänvisar oss till ett annat ställe eftersom de hade slut på vaccin till barn. Vi gick förbi för att boka tid för att göra pass till barnen påväg till stan. Det är nämligen så att vi ska resa iväg hela familjen med min syster och pappa i November.

Vi har velat resa SÅ länge! Vi skulle rest redan när Dominic var liten till Chile men så fick vi reda på att vi väntade Esmeralda så det blev ingen resa då. Att resa dit som gravid när vi tänkte åka dit var en risk! Vi har sagt att vi skulle resa denna sommaren men avvakta lite i och med Js jobb. Så tanken var att resa till spanien som ligger mig varmt om hjärtat, har rest dit mycket. Men så hände det med bilolyckan och det fanns inte tid nu. Så min pappa hittade en resa till Egypten som kommer bli SÅ bra. Det känns jätte bra eftersom vi hade en så fin sommar i Sverige och att "avluta" detta år med en resa till ett varmt land när det kommer vara kallt hemma.

Tillbaka till sprutorna så blev det bara barnen som tog idag och vi ska komma tillbaka strax innan resan. Dominic rörde inte en min när han fick sprutan, han var hel lugn och Esmeralda var likadan med avslutade med ett litet gnäll. Sköterskan var så imponerad utav D nämnde hon flera gånger. Det var annat än hon var van vid!

Efter besöket kollade vi lite i stan innan vi begav oss mot stadsbiblioteket för lunch, lek och boklån med massor av nya böcker till barnen. Så himla kul att Esmeralda med fått upp intresset för böcker nu. Dominic vid denna ålder ÄLSKADE när man läste för honom men E har varit lite svårflörtad när det gäller läsningen, haha.

Nedan kommer lite bilder från dagen.

Kärlek! /J

Innan sprutan.
Vår goda mat, E somnade i vagnen så vi lunchade och lekte en stund innan hon vaknade. Dominic ville ha från min mat hela tiden, vilket han fick.
Lite egentid medans E sov.
Vi lånade hem fullt utav böcker! Här är några böcker vi lånade hem.
Massor av lek innan vi skulle gå hem och barnen skulle ta deras dagsvila.
Jag jobbade under tiden barnen sov och när E vaknade blev det lite amningsmys i soffan.
  • 1 062 visningar

Gillar

Kommentarer

LittleBears
LittleBears,
Spännande med resa! 😊
nouw.com/littlebears

Instagram

Instagram

Instagram