Vi har blivit med...

Jag har varit som ett nervvrak till och från under helgen för att dagen (idag) skulle komma. Under gårdagen var jag SÅ stressad och det nästan var som att jag ”sprang” omkring ena stunden och andra stunden kunde jag inte göra något alls. Min kropp reagerade så konstigt... Iallafall herregud som jag tänker och jag känner att jag inte gillar när man inte har full kontroll över situationen.
Det är nämligen så att vi ska bli med... HUS! Hur sjukt är inte detta!? Vi gav upp hoppet om att hitta en större längdenhet runt i Göteborg. Det är nästintill omöjligt och som vi har letat runt! Lagt ut annonser, varit med på lägenhetsbyte, åkt runt personligen, ringt och även sökt på boplats. Så iallafall för någon månad sen började vi kika på hus men vår magkänsla sa direkt att köpa ett hus som behövs renoveras känns inte alls som en bra ide nu när vi har små hemma. Så vi började kolla på nybyggen och så stack summan iväg. Men mot lite ”motgångar” så slutade vi inte följa magkänslan och nu sitter vi här. Idag skrev vi på kontraktet för ett hus som de precis ska börja bygga. Det är ett nybyggt område som är väldigt mysigt och har nära till naturen så detta ska bli spännande! Vi hoppas att det ska flytta in massor av barnfamiljer. Området omkring är drömlikt med fler barnfamiljer och allt är nybyggt där och de har även byggt up en helt ny skola upp till årskurs 7.
Till det mer "negativa" med det hela är att det inte är klart förrän om 2år. Under tiden ska vi hyra ut vår lägenhet i andrahand för att spara ihop så mycket som möjligt.

Så jag är livrädd för den här nya förändringen men samtidigt vet jag att vi kommer bo hos mina underbara svärföräldrar men ja, att inte bo i stan kommer kännas konstigt. Jag hittar alltid på saker, går bara utanför dörren så finns det minst ”tio” olika saker att hitta på. Hos de är det inte samma sak alls eftersom de inte bor i stan utan mer på landet. Men för er som vill följa vår krokiga resa till husdrömmen så är ni mer än välkomna. Jag kommer att dela tankar, hur allt går, inredning och massor av mer framöver. Är det något speciellt ni vill veta, skriv till mig så kan jag fixa ett inlägg om det.

Om jag vågar gå ur min ”comfort” zone såhär, vågar vem som helst det må jag tro! Sluta aldrig att kämpa mot era drömmar hur jobbigt det än är, för i slutändan kommer det vara värt det. Nu hoppas jag att vi ska klara detta med!

Kärlek/ J

Från dagens möte med banken.
Pappas tjej som vaknat från vilan.
  • Familj
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

NärLivetVänderBlad
NärLivetVänderBlad,
Vad roligt, alltid läskigt med nya projekt. Lycka till på er resa mot ett eget hus😊👍🏽
nouw.com/närlivetvänderblad
Evelinakull
Evelinakull,
åååh!!!! grattis älskade ni❤️❤️
nouw.com/evelinakull
josefineelind
josefineelind,
fridarydfjall
fridarydfjall,
så spännande!! Grattis!
nouw.com/fridarydfjall

Instagram

Instagram

Instagram