Vår spontana semester

Gokväll! Vi bestämde oss för att åka iväg på en spontan resa med Josés kompis och hans två barn. De hade hyrt en stuga i Österlen och efter att ha fått frågan om att följa med kände vi direkt, vad kul! José skulle jobba natten innan vi åkte så jag packade på kvällen när barnen somnat. Vi hade två fina dagar där och bodde där som Kiviks Art center hade gjort konst/ arkitektur för er som har koll på det, haha.

Kaffe i bilen och lite skrivande samtidigt.

Efter några timmar i bilen åkte vi nästan direkt från stugan för att äta lunch vid Kviks Musteri. Efter lunchen åkte vi till en jätte fin strand i flera timmar.

På kvällen när det var dags för barnen att sova efter en lång dag tog vi en promenad i områden för att kolla oss runtomkring. Barnen somnade på några sekunder i vagnen och när vi var tillbaka lyfte vi in de i sängarna.

På kvällen satt vi och hade lite barnfri tid på altanen vilket var behövligt. Det hade blivit endel bråka mellan Dominic och Js kompis son. De gick från att vara bästa vänner till ovänner några gånger. Inte lätt att vara jämngamla och gilla likande leksaker.

D hade inte sovit alls mycket under dagen för vår planering blev lite dålig. Så fick rätt dålig samvete mot kvällen när jag såg hur TRÖTT han var. Vi tänkte att han inte skulle beröras utav det eftersom när vi är iväg så är det såpass spännande men han var riktigt trött som sagt!

Under tiden som D kissade, sträckte lillasyster på benen i bilen. Strax innan vi var i Göteborg köpte vi lite max att stilla hungern. Vi passade även på att storhandla när vi redan var ute med bilen.


Kärlek! /J

  • Familj
  • 658 visningar

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
låter som en mysig resa 😍 roligt o göra spontana resor, de blir oftast lite extra roliga när man inte hunnit föreställa eller förvänta sig ngt av dom 😀
nouw.com/angelicacarlsson

Instagram

Instagram

Instagram