Vad gör jag varje vecka

Hej på er alla fina! Ni verkar uppskatta när jag gör mina listor, svara på frågor eller liknande inlägg så jag kör på. Nedan kommer en liten lista på några saker jag gör varje vecka.

- I matväg äter jag... maxburgare, potatis, sojamjölk, kokosbollar och pannkakor. Vi äter varierat hemma men dessa saker jag nämnde innan uppkommer VARJE vecka.

- Måsten i hemmet, städa, tvätta, plocka undan, laga mat.

- Med barnen, leker, tvättar av och ser till så att de är rena, hittar på något kul, läser, myser och ger de tusen pussar/kramar.

- För mig själv, duschar håret och tar längre duschar när barnen sover tänkte jag skriva. Men jag har gått och blivit äcklig haha. Om ni minns för några månader sen skrev jag angående mitt "problem" med fett hår. Efter det tog jag verkligen tag i de tipsen min frisör gav mig och efter några veckor med hjälp av torrschampot och att dra ut mellan duscharna blir mitt hår väldigt sällan fett. Så ja, det går över 1 vecka mellan duscharna för håret. Det känns så himla rätt för mitt hår slets så av amningen och alla duschar.

- Umgås med barnens kusiner, våra familjer och vänner.

- Kollar på nätet efter nytt! Jag tycker det är så roligt och kollar allt från kläder, till hemmet och till träning. Jag har dock sagt åt mig att lugna ner mig med shoppandet eftersom vi inte riktigt är behov av massor av saker.

- Planerar inför kommande jobb och inför bilder, Förr hade man mer tid och allt blev mer spontant men nu krävs det mer planering eftersom vi är iväg så mycket. Mycket blir spontant såklart men med småsaker till för att göra det lilla extra. Jag tycker det är så kul med lite förberedelse innan och har börjat gillat att ta lite mer "spex" foton då och då.

Sen finns det SÅ mycket mer jag gör men detta är några väldigt självklara saker för mig.

Kärlek /J

Gillar

Kommentarer

Evelinakull
Evelinakull,
finaste ni❤️❤️
nouw.com/evelinakull
nordqvistmoa
nordqvistmoa,

Instagram

Instagram

Instagram