utmana din partner i föräldraskapet

1. Vem har bytt flest blöjor under bebistiden? José bytte nästan alla blöjor under tiden som Dominic var bebis. Jag har gjort det flest gånger under tiden nu som E var bebis. Hon hade ju allergi mot mjölkprotein så jag kan säga att vissa dagar gick ut endast på att byta blöja typ.

2. Vem skämmer bort barnen mest? Det är väldigt olika. Ibland är det ja och ibland är det José. Vi försöker ha en balans i det hela men gillar att kunna "skämma" bort de.

3. Vem är hårdast? José är hårdast men forfarande på ett rättvist sätt. Vi båda har likadan uppfostran och syn kring barnen så det är det som räknas.

4. Vem är mest noggrann med att barnen inte skapa fläckar osv efter maten? Jag helt klart. Barnen får söla och grisa så ni inte tror det, haha. MEN vi båda är ganska lika där med att de ska vara rena efter maten men ibland är de inte så noga från Josés sida. Medan jag inte alls gillar att se när de har gamla matrester på kläderna, haha. Men ja ibland händer det med från min sida.

5. Vem har tagit flest nattningar? När barnen har ammat har jag fått de att somna med bröstet i munnen. Men annars är det José som tar flest nattningar. Han gör våra kvällsrutiner, kvällsmat, borsta tänder, toabesök och sen godnatt för att sen gå. Dominic somnar alltid själv och E somnar lite olika men mest genom att jag ammar henne till sömns.

6. Vem är den som är mest pedagogisk, den busigaste, mysigaste och den som pysslar mest med barnen? Jag måste säga att det går i perioder men vi är väldigt lekfulla med barnen, myser båda med de mycket och pysslar på. Men som sagt så går det i perioder. Pedagogiska är vi båda ibland jag mer och ibland han.

När vår lilla familj blev fyra. De finaste vi har, våra små.

Kärlek! /J

  • 1 083 visningar

Gillar

Kommentarer

sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Vilken fin familj 💕
nouw.com/sarahceciliacollin

Instagram

Instagram

Instagram