Trött, ledsen & arg!!!

Gokväll! För mig känns det helt sjukt att det redan är fredag, haha. Vad hände med denna veckan? Den har verkligen gått i ett. Det lilla man varit hemma har man tagit hand om barnen, plockat, fixat, lekt och lagat mat ständigt känns det som! Vi har även hittat på massor av kul denna veckan! Varit med vänner, badat och umgåtts med svärföräldrarna och barnens kusiner.

Förra helgen var iallafall lika med väldigt lite sömn men vilket också var värt det, haha. Vi kunde inte heller skylla på barnen utan det var vi som ville utnyttja den där ”egentiden” till max och satte uppe för länge. I måndags var vi ute hela förmiddagen och under tiden som barnen sov kunde vi njuta i solen. Jag kände mig som en levande zombie hela dagen, haha. Innan J skulle till jobbet köpte vi med oss pizza hem för ingen av oss hade lust eller orken att laga.

kvällen hade jag endel att fixa med planering och lite jobb efter att barnen somnat så båda lades rätt tidigt. Men rätt som det var efter att barnen sovit i ca 1h, jag plockat undan lite och precis ska sätta mig för att börja... Ja, då vaknar lilla E. Hon var SÅ trött men inget ville få henne att somna. Inget var bra, hon ville inte vara i famnen, i sängen, på golvet, leka, amma... ja listan kan göras lång! Hon var inte direkt ledsen utan varje gång jag försökte med något så funkade det en stund sen blev hon ARG! Tillslut var det enda som fick henne på "vanligt" humör att leka, ja mitt i natten för jag hade försökt få henne nöjd i flera h. Jag tänkte där och då, vad är det som händer, haha? Aja en härlig utvecklingsfas som är på gång kanske. Hennes ögon var röda, så trött hon var och tillslut kommer det... hon bajsar och det kommer blod. Min första tanke var, kan jag ha ätit mjölk? Och kollade igenom samt tänkte på vad jag ätit under dagen. Ni som har barn med MP-allergi vet vad jag menar. Men INGET innehöll mjölkprotein som jag ätit. Usch, kommer ihåg den tiden innan vi visste att hon hade allergin och jag förstår inte hur hon kunde vara SÅ nöjd trots att jag hade ätit mjölprotein hela dagen lång typ. Jag kommer även ihåg att det kunde vara lite "likande" men mycket mildare när vi inte visste att hon hade allergin. Då kunde hon vakna till och från men somnade om relativt snabbt efter nappen. Eller så kunde nattningen bli långdragen eftersom hon bajsade sisådär 5gånger. Varje kväll var sig olik!

Just det... stunden innan hon bajsade försökte jag vagga henne till sömns och herregud så arg min lilla tjej blev! Grannen ovanför började till och med stampa, han verkade inte så glad heller... är det normalt ens? gör era grannar så, ni som bor i lägenhet? Jag undra hur det hade varit att bo här med ett barn som hade kolik eller likande. Aja får glädja mig av att barnen för mesta del är glada annars hade jag väl blivit väldigt bitter på grannen. *Måste även tilläga att de själva har barn som är ledsen flera gånger per dagen och VARJE natt som jag vaknat av varje kväll i närmare 2år. Oj känner att jag håller på att bli lite väl negativ nu. Men varför skulle de stampa? Vi har aldrig och skulle aldrig göra likande. Barn är ledsna ibland visa mer och vissa mindre! Ah, ni kanske fattar min poäng? Oj, detta blev ett långt inlägg men jag har börjat misstänka att E tom är känslig när det kan vara spår av mp i maten. Aja, vi ska boka en tid hos barnläkaren igen och då ska vi prata lite mer angående det. Jag blir så orolig och rädd när hon bajsar blod.

Nu fick ni en ärlig och exakt inblick i en lite "kämpigare" kväll men ibland går inte allt som man tänkt sig. Mitt som jag skulle fixa när barnen sov blev som bortblåst och jag somnade nära intill min prinsessa. Barnen är det viktigaste och allt annat kommer i efterhand. När man tänker tillbaka på detta inser jag hur bortskämda vi är med barnen som sover hela nätterna och somnar oftast utan "bök". Jag vet många utav er föräldrar som jag pratar med som har en kamp med nattningar och att få de små att sova hela nätterna. Vet du vad, DU är grym som kämpar på med det bästa, finaste men ändå den svåraste uppgiften! Glöm aldrig det, klappa dig själv på axeln, skäm bort dig med något du älskar och var stolt över dig!

Gonatt alla fina, massor av kärlek till er! /J

Krama Esmi sa Dominic och kröp fram till henne. Mina älskade!
Una foto(en bild) så kollar hon fram mellan benen, haha.
Godaste pizzan med vegansk ost på.
  • Esmeralda
  • 860 visningar

Gillar

Kommentarer

Evelinakull
Evelinakull,
Men vilka grannar :O Har dom barn själva så borde dom ju veta.. Hjälper ju inte stampa haha!! be dom skaffa öronproppar. kram till er fina <3
nouw.com/evelinakull
Jessika
,
Whaat sjuka grannar...Ingen sympati i kroppen eller?! Vart är pizzan ifrån? 😃 <3

Instagram

Instagram

Instagram