Tips & passa på att fråga!

Hej på er! Jag hoppas att ni haft en fin helg. Vi har haft en underbar helg men saknat pappa J som jobbat.

I veckan som var passade vi på att njuta utav det härliga vädret så vi packade med oss lunch och badsaker för att vara vid stranden. Barnen har lekt för fullt men man märker att de blir trötta utav det varma vädret och har sovit länge under dagarna.

Iallafall så fick vi hem massor av fina saker som jag visade upp via ett samarbete på instagram. Jag måste även tipsa om Twistshakes sortiment HÄR, med koden JOSSEMOBERG får ni 20% rabatt på hela deras sortimentet och även limited edition-kollektionen Pearl. Den ger även ytterligare 10% rabatt på redan 50% rabatterade Neon-kollektionen. Handlar ni från Neon-kollektionen får ni hela 60% rabatt när de uppger min kod i kassan!

Vi älskar deras tallrikar tillsammans med underlägget som gör att tallriken sitter fast i bordet, SÅ smart! Esmeralda blev lite besviken att hon inte kunde slänga tallriken i golvet som hon nyligen börjat göra så den tallriken kunde inte komma mer passande till oss, haha.

Jag fick SÅ många frågor angående filten som finns på bilderna nedan. Den är från Spanien, men jag hittade en med liknande mönster fast rund, länkar till... HÄR.

Under denna vecka kommer jag att svara på några frågor som kommit in via instagram så har ni någon/några frågor passa på att skriva de HÄR under eller på DM så besvarar jag alla i ett och samma inlägg.

En liten bildbomb kommer nedan på oss! Kärlek till er alla fina! /J

  • Tips
  • 1 137 visningar

Gillar

Kommentarer

Thereese
Thereese,
Ser ut som en jätte mysig dag😍
nouw.com/thereese
sweetwords
sweetwords,
Så härliga sommarbilder
nouw.com/sweetwords
Ellen
,
För- och nackdelar med att ha ca 2 år mellan barnen? Har en son på 9 månader och känner redan längtan efter syskon. tror vår kille hade öppskattat de då han är så busig och kärleksfull. däremot känner jag som mamma en liten skräck i att hur ska jag räcka till? vill gärna ha dina synpunkter på hur det vart för er, ni verkag så härliga 😊
kram

Instagram

Instagram

Instagram