Tester, familjedag och fix

Gokväll alla fina! Hoppas att ni alla mår toppen och jag börjar själv känna mig mer som människa efter si sådär flera veckor efter olyckan jag var med om. Jag har kunnat börja sova lite bättre och det gör att man känner sig piggare, får mer inspiration och att jag kan fokusera på det jag tycker är kul. Så idag har jag hunnit med att jobba av massor av mejl, ta kort inför ett nytt samarbete och återkoppla med företag osv. Druckit flera koppar kaffe och mumsat i mig kanelbullar på dagen i ära.

I måndags var vi iväg hos barnläkaren igen för att göra tester och herregud måste jag bara inleda detta med! Jag kunde inte hålla tårarna borta för vår lilla tjej var SÅ ledsen. Den första kvinnan som skulle ta testerna kunde inte få till något utav hennes tre försök med nålen och Esmeralda som hade fått bedövningssalva fick så otroligt ont ändå. Mitt hjärta ville gå sönder när jag såg hur ont hon fick och hur DÅLIG sköterskan var. Hon var stressad, Jose och jag var hur lugna som helst eftersom vi vet att det speglar sig över till våra barn. Men när jag såg att hon fick så ont kunde jag inte hålla tårarna undan och då säger kvinnan att det är för svårt så hennes kollega får göra ett test. Hennes kollega gör ett försök och det går alldeles utmärkt. Usch säger jag bara hennes armhålor var helt lila/blåa och är fortfarande från de blåmärkena hon fick. Jag vet att de gör sitt jobb men när inget utav tre försök funkar och en liten tjej som skriker sig blå så kanske man borde gett över innan.

Vi gick sedan vidare för att äta en till frukost ute innan vi åkte hem för att städa. Efter att barnen sovit och jag hunnit röja undan gick vi ut lekte och åt middag ute igen för vi valde att inte laga mat.

Kärlek! /J

Gillar

Kommentarer

jrtanna
jrtanna,
Åh kan verkligen förstå dig! Jag medverkar aldrig för jag kan tyvärr inte alls hålla tillbaka vare sig det går bra eller dåligt, tyckte du var stark som klarade det överhuvudtaget. ♥️ Kram!
nouw.com/jrtanna
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Åh fy stackars liten ❤. Jag kommer tycka det är jätte jobbigt när jag får barn och dom behöver ta prover eller vaccin.
nouw.com/juliaelisabeth

Instagram

Instagram

Instagram