Syskonkärlek & att vi följt vår magkänsla

Gokväll alla fina! <3

Mina små, det är så roligt att se hur de har formats. Trots att de är såpass små värnar de om varandra hela tiden. Dominic håller koll så att Emseralda når maten, ger henne vatten, håller koll så att det alltid finns leksaker omkring henne eller leker med henne. Han lånar ut sina leksaker men är ganska snabb med att ta tillbaka sina coola leksaker efter lite utlånade.
Han kollar efter henne så fort han hör att hon blir missnöjd och som i helgen när E blev ledsen när en ny person skulle bära henne sa D... mamma bebis är ledsen kom! Han släppte det roligaste han vet att hoppa studsmatta för att kolla efter syrran.

När E ska sova säger jag till honom det och då säger han ALLTID nej bebis inte sova, vaken och leka! Eller när vi är hemma vill han gärna vara med och mysa under amningen och sjunga för henne. Listan kan göras lång men barnen skiner upp av att vara tillsammans och det är väldigt sällan det är några sura miner emellan. Barnen lär varandra så mycket och ja Esmeralda lär Dominic saker med. Att vara storebror är inte alltid lätt men SÅ mycket de lärt varandra redan!

Jag är evigt tacksam över att vi gjort dessa valen, följt vår magkänsla att ha barnen hemma tillsammans och jag tror inte att deras relation hade varit densamma. De har suttit ihop sen dag ett och när vi gör saker ifrån varandra märker man att de saknar varandra och D frågar efter Esmeralda eller att hon letar efter honom. Jag hoppas att deras relation ska hålla livet ut. Detta är bannemej det finaste jag sett deras syskonkärlek sinsemellan.

Jag har fått frågan om jag kan skriva mina tankar om hemmabarn och min syn på fsk så det tänkte skriva ihop i ett inlägg angående det i dagarna.

Älskar er så att det gör ont. <3

Kärlek! /J

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram