Status för veckan & mitt dåliga inflytande

Hej alla fina! Hoppas ni haft en underbar vecka. Det känns helt sjukt att veckan gått så fort, jag vet att jag nästan alltid skriver det men det känns så konstigt!

Här kommer lite status från veckan!

- Vi har umgåtts med min lillasyster i veckan och haft massor av myskvällar.

- Det känns som att det var evigheter sen vi bara var hemma, fixade och tog det lugnt så denna veckan har vi varvat lekplatserna istället för att hänga på stranden eller hitta på andra utflykter. Esmeralda blir så glad när hon får leka på lekplatsen som storebrorsan gör. När hon sitter i sandlådan kollar hon på mig och ger stenarna hon hittar för hon vet att hon inte får stoppa de i munnen. Min duktiga tjej!

Vi har även ammat massor denna vecka, det enda hon gjort är att ha ätit känns det som! Antar att det är en tillväxt period. 

- Firat nationaldagen med Josés familj med god mat och kusinerna lekte loss. Min älskade kille somnade på mitt bröst när han skulle sova så trött han var. Han ville inte att jag skulle lägga ner honom och han sa att han ville sova på mig. Det händer ALDRIG annars så snacka om att jag njöt!

- Jag har unnat mig SÅ mycket gott och har fått börja höra att jag har dålig inflytande på folk när det gäller att äta nyttigt. Jag älskar ju allt från mat till godis och har inga som helst spärrar. Jag har dock börjat känna av att jag måste börja träna men kan skriva mer om det i ett annat inlägg. Och det har inget att göra med vikten eller utseende för det är jag nöjd med!

- Jag blir full av tårar när jag stannar upp och tänker på mina barn. Det finns inget i världen som gör mig så stolt som de! Jag vet en sak som jag(VI) gjort så himla rätt och det är att skaffa barnen tätt. När Dominic skulle sova igår, pussade jag honom godnatt och sa att jag älskade honom. Så svarar han tillbaka och efter det säger han mamma Domi duktig, high five!

  • Familj
  • 672 visningar

Gillar

Kommentarer

mandy,
nej, det är inte rättvist av de som säger att du har dåligt inflytande på att de äter onyttigt! ALLA TAR SITT EGNA ANSVAR över sina val och där ingår även vad man väljer att stoppa i munnen! Jag tror knappast att du tvingar dom..så säg till dom det och sluta ha dåligt samvete för nåt du inte har ansvar över! 😉 😊
www.betterwords.blogg.se
Mammapuls
Mammapuls,
Vilka härliga bilder 😍 njut på! 😘💕
nouw.com/mammapuls

Instagram

Instagram

Instagram