Status

Materiell kärlek: Min systemkamera, jag är SÅ nöjd med den och hade varit lite svårt att leva utan den, haha.

Nytt projekt: Vet inte om man kan räkna det som projekt. Men tanken är att jag ska gå någon/några små kurser inom kort. När det är bestämt kommer jag gå ut med det mer. Annars ska jag göra klart sonens kök till hans rum imorgon hos svärföräldrarna. Det har jag inte riktigt hunnit med tidigare och hemma kan vi inte fixa med det sista för att få det klart.

Ångest: Jag känner ingen ångest och trots att det varit mycket denna veckan med möten, fix inför samarbeten och allt det vardagliga. Nu låter det nästan som att jag brukar ha ångest och det brukar jag inte ha. Men stressad kan jag känna mig till och från.

Sämsta: Hade tänkt att börja träna denna veckan men det ser inte ut som att tiden kommer finnas till för att komma iväg till gymmet så får försöka vara såpass aktiv som möjligt under dagarna.

Bästa: Vädret! Det är HELT underbart och dagarna spenderas utomhus till mestadels vilket är så skönt.

Besatthet: Kaffe med skummad soya ikaffe.

Dagen: Har spenderats utomhus. När Dominic hade lekt klart på lekplatsen gick jag till lite olika affärer för att köpa några saker som behövdes inför kommande samarbeten. Vi hann precis hem, lägga in lite tvätt innan jag skulle ha ett möte. Esmeralda som sovit hela förmiddagen i vagnen fick vara med vilket gick bra trots att hon nästan tog över mötet, haha.

Godaste: Kokosbollar. Jag är helt frälst i de som ni säkert redan märkt men det sjuka är att jag aldrig tröttnar! Undra om jag ens kommer att göra det!?

I måndags när vi fixade massor av ärenden.

  • Lista
  • 1 233 visningar

Gillar

Kommentarer

juliabjorkdahl
juliabjorkdahl,
vad roligt. är också så nöjd med min systemkamera 😍
nouw.com/juliabjorkdahl

Instagram

Instagram

Instagram