Sköt du ditt egna

I söndags hade vi en heldag på stranden igen. Det har varit riktig tur att vi tagit tillvara på alla de där varma dagarna och varit vid stranden. Nu har det varit lite kyligare denna veckan så då har vi passat på att varma lekplatserna här hemma, haha.

Under söndagen när vi satt på filten och myste så kommer det fram em dam som säger, Åh hon är såå fin! Och jag svarar tack. Så säger hon du får nog ta upp henne för på gräset kan hon inte sitta. Jag kollar frågandes och hon svarar det är fullt med fästingar. Jag blev lite paff eftersom det fanns familjer runtomkring oss överallt och hon går till oss, haha. Jag svarade något i stil att jag håller koll på mitt barn ska du se.

Till det viktiga i detta är att vi mammor håller koll på våra barn. Det är alltid mottaget med tips iallafall från min sida. Men pekpinnar och vad man inte ska göra osv lägg bara ner det där. Jag vet inte hur ofta jag läser under bloggar, på Instagram eller liknande där mammor skriver, SÅDÄR kan du inte göra det är farligt för barnet eller att det är fel. Vi mammor vet vad som är bäst för våra barn och skulle aldrig skada de med flit. Sen är alla barn olika så det som funkar för mina barn passar kanske inte för era. Därför när jag skriver delar jag med mig av "mina knep" som tips.

Så om du läser detta och känner dig träffad sluta upp med detta! Vi mammor/kvinnor ska stötta varandra inte klanka ner på varandra och ge pekpinnar hit och dit. Det är redan tufft nog att vara mamma så sluta upp med det.

Blandade bilder från söndagen. Kärlek /J

Bananpannkakor till frukost som min syster gjorde.
Mammas stora älskling!
Min fina bustjej.
Plockar blommor till mamma.
Vi tog lite bilder inför ett samarbete som jag postat på lik Instagram, jossemoberg för er som vill följa mig där.
När barnen sov åt vi gott!
  • 937 visningar

Gillar

Kommentarer

sofiaweinelin
sofiaweinelin,
Tror vi alla mammor får uppleva onödiga kommentarer från andra hela tiden. Man tar hand om sitt barn på sitt vis inget andra behöver lägga sig i 🤗 mysigt med stranden, där var vi också 😍
nouw.com/sofiaweinelin
oliveja
oliveja,
Håller med till 100%! Blir så irriterad när folk tror sig veta vad mitt barn vill, om jag vet att hon är trött och håller på att söva i vagnen (med lite gnäll) så ska någon ändå säga "Hon är nog hungrig, ska du inte testa att ge henne mat?"..... Oh, alltså hatar verkligen den kommentaren. Känner bara nej. Hon åt för 20 minuter sen. Hon ÄR trött. 🤦‍♀️ Har hänt flera gånger för mig. Så ja, förstår din irritation mot tanten på stranden🙈
nouw.com/oliveja
BYSOFIA
BYSOFIA,
Vilka fantastiska bilder man blir så glad!! Ha en fin helg KRAM från livet i Marbella <3
nouw.com/bysofia

Instagram

Instagram

Instagram