Saker om mig som ni inte visste

1. Jag har JÄTTE svårt att sätta mig i soffan om vi skulle vara hemma med barnen. Jag blir SÅ avslappnad och håller på att somna nästan... Så jag ser till att det finns att göra, lägger in en tvätt, förbereder mat, busar med barnen eller står upp helt enkelt, haha! Någon annan som känner igen sig?

2. Jag hade velat bo utomlands med hela familjen men det är mycket som tar emot från att ta ett sånt steg. Men i framtiden hoppas jag att vi kan äga något utomlands som vi kan resa till mycket. Ett ställe vi kan åka till som pensionärer och njuta av ett glas i solnedgången. Något som våra barn kan komma till när de vill och semestra tillsammans med sina familjer. Åh, kan verkligen se det framför mig! Man ska aldrig sluta drömma.

3. Jag hade inte alls en ”längtan” efter barn innan vi skaffade det. Jag jobbade med barn innan Dominic kom och var även tränare för barn på ”fritiden”. Jag älskade det och barn för mig har alltid varit något så fint. Men var fast bestämt med att jag ska inte ha barn förens jag är 30år medans José ville ha vid 25års åldern senast. Så olika det kan vara och trotts det blev de inte som "tänk". Men det blir ju aldrig det, haha. Jag tror att de bästa sakerna i livet går inte att planera utan det kommer av sig själv, om ni förstår vad jag menar.

Iallafall så kan jag tänk mig i nuläget att ha 100barn till typ, haha. Det är verkligen en gåva, livet och meningen för mig. Jag är SÅ glad att jag fick barn ”tidigt”!

4. Jag trivs med att vara ensam. Nu låter det kanske lite konstigt men trots att jag är uppvuxen i en stor familj och alltid haft vänner, lagkamrater osv runt mig är det SÅ viktigt för mig att vara själv en liten stund varje dag. Att få tänka lite och bara vara.

5. När jag var liten hade jag inte alls så stora fötter men ville ha det så jag sa till mina föräldrar när vi handlade att skorna var alldeles försmå för att få köpa större par. Idag har jag storlek 40 och hade gärna haft små fötter, haha.

6. Jag älskar att ha färska blommor i hemmet. José tycker att jag har handlat det för mycket så jag har dragit ner på det, haha. Men när vi kommer att bo i huset ska jag handla det minst en gång i veckan till varje fredag för att få lite extra feeling.

Kärlek /J

Gillar

Kommentarer

Evelinakull
Evelinakull,

Instagram

Instagram

Instagram