Så gör jag för att få med barnen på kort!

Gokväll alla fina! Frågan som kommer upp då och då är, Hur gör jag för att få med barnen på bilder?

Ja... hur gör jag? Oftast brukar vi ta de bilderna när José är hemma eller när jag kan få lite hjälp av någon annan. För nu när Esmeralda kryper får det gå undan! Det är fem kort som gäller sen är det kört nu förtiden, typ. Dominic har alltid gillat att vara med på kort men för hans del ska det med gå fort. Det är nog mest praktiskt att ta kort med stativet och med självutlösare för då märker knappt barnen av att man ska fota. Då kan man ta kort mitt i en dans, lek och det blir mer naturligt. Så det gäller att ha tålamod och vara snabb vid ögonblicken. Vill ni läsa mer om mina fototips kan ni kika HÄR.

Är barnen trötta eller på dåligt humör går det inte att ta kort helt enkelt. Detta är en självklarhet såklart och jag skulle aldrig tvinga barnen ta kort. Så försök göra det barnen vill och vill de inte, låt bli. Eller så kanske man kan ge någon god frukt i stunden så man hinner ta några snabba bilder. Men viktigast utav allt, det ska inte bli en jobbig sak för barnen utan det ska vara kul!

På denna bilden ville Dominic ha min blombukett istället för sin så det fick han. 

Efter EN bild så sa han nu är det bra, no mas (inget mer). Då gäller det att lyssna för att annars kommer de inte tycka att det är roligt att vara med. <3

Tre bilder blev det alltså och här fick vi stoppa Esmeralda från att äta blomman, haha.

Lycka till med era bilder alla fina! Och massor av kärlek till just dig för att du kikar in hos mig! /J

Gillar

Kommentarer

nordqvistmoa
nordqvistmoa,
fina familjen🍋❤️
nouw.com/nordqvistmoa
Evelinakull
Evelinakull,
men finaste ni!! allid så fina bilder 😍😍
nouw.com/evelinakull

Instagram

Instagram

Instagram