Privata saker ni inte visste om mig...

Under torsdagen hann jag inte med att uppdatera här inne. Jag var iväg med barnen hela dagen hos min syster och när jag landade hemma efter att barnen somnat var jag SÅ trött. Solen gör en väldigt trött! Och igår raderades HELA detta inlägg så lusten att skriva om det var lika med noll. Men innan jag skulle sova skrev jag ihop det IGEN...haha.

- Något utav det bästa jag vet är sovmorgon.

- Jag är beroende av Delicatobollar om man kan vara det.

- Jag har fobi för spindlar. Satt och tänkte på det när jag körde bilen att vad gör jag om det kommer en spindel när jag kör. Vi var med om en likande situation fast det var en spindel som hissades ner ovanför mitt huvud i baksätet. Jag har aldrig varit så skräckslagen, svettig och göra på att hoppa ur bilen på motorvägen innan. José blev arg på mig för att jag skrek allt jag hade och barnen sov! Som tur vaknade inte de men jag nuförtiden kollar jag alltid tre gånger extra jag går in i en bil om det finns någon spindel. Vad kan jag göra för att jobba bort rädslan inför spindlar?

- Jag har en skräckblandad förtjusning inför att föda igen (om jag får uppleva det igen som jag hoppas). Det bästa jag varit med om men jag måste även säga att öppna sig från någon cm till 10 på strax över 1h var intensivt. Allt hände liksom på en gång.

- Innan mina bröst vant sig med amningen fick jag bita allt jag hade i barnets "filt" för att det brände så fruktansvärt mycket

- När vi ändå är inne på amning. Både jag och José har smakat på bröstmjölk. José gjorde det när D föddes men då tyckte jag han var "konstig" men nu när E föddes och jag handpumpade överflödig mjölk var jag tvungen att smaka. Jätte sött och gott faktiskt, inte alls deb smaken jag trodde. Är jag ensam eller har ni med testat? haha.

- Jag är ärlig.

- Jag är rädd för döden.

- Jag äter hela tiden men ändå är jag ständigt hungrig, men antar det har med amningen att göra.

- Jag har fem syskon. Två systrar och två bröder.

- Jag hatar barnmat och förstår inte att barn kan tycka det är gott! när jag matade D med en fiskrätt när han var liten satt jag och höll för näsan. José skrattade och "tvingade" mig att smaka. Tillslut smakade jag och fick flera kvälvningar.

- Jag har haft rosa, platinablod och rasta flätor i håret.

- Jag ville inte ha barn förens jag var 30år men nu i efterhand är jag så glad att har fick barn tidigt. Och att vi förhoppningsvis har ännu fler år med de.

- Hade jag inte fått diskbråck i slutet av min "idrottskarriär" hade nog livet sett helt annorlunda ut idag.

- Förr älskade jag att kolla på skräck ensam på kvällarna innan jag skulle sova. Men nu blir jag livrädd och börjar tänka massor av konstiga saker.

- Jag har blivit helt inne i tre olika poddar. Nu börjar livet, framgångspodden och influenser podden. Värt att lyssna på!

Kärlek /J

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram