Omodernt med hemmabarn

Gokväll alla fina!

Jag hoppas aldrig att dessa magiska sommardagar aldrig tar slut! I onsdags åkte vi iväg efter frukosten till en sjö för att mysa. Barnen lekte, vi åt gott och D lekte med lite olika barn där. Det som var så roligt var att för några dagar sen när vi skrev på angående huset så mötte vi en familj och likaså häromdan. Fast ställena ligger på HELT olika ställen och en bra bit från varandra. Innan vi går vidare måste jag säga hur mycket jag imponerades av henne. Hon har haft sina barn hemma hela tiden och nu är ena hennes dotter 6år och ska börja i skolan. Vi pratade endel om det och då kände jag att vi är inte ensamma om att vilja ha barnen hemma och njuta av de så mycket det går under småbarnsåren. Men jag tänkte att jag kunde skriva ett nytt inlägg om mina tankar kring förskolan och att ha barnen hemma, för den ständiga frågan vi får är NÄR ska sonen börja på förskola, det är så nyttigt. Jag säger inget negativt om förskolan utan herregud så de jobbar. Men att ha barnen hemma har blivit ”omodernt” enligt många.

När barnen vilat i vagnen begav vi oss hem åt middag och åkte vidare ut. Jag hade frågat José om vi kunde ta några bilder på ett fint ställe och han sa självklart. Jag har på riktigt världens bästa som alltid ställer upp på mina idéer och som gillar det jag håller på med! Jag tänker inte avslöja så mycket mer än så utan ni kommer att få se alla bilder från vår lilla fotografering i kommande dagar. Jag tycker själv att de blev helt magiska, men några bilder blev dessvärre totalt oanvändbara då J glömde att ställa in fokuset! På kvällen spontanbesökte vi våra vänner som köpt ett SÅ fint hus och umgicks lite innan vi skulle göra kväll. Så himla glad för deras skull och suget efter att ha ett eget hus blev lite större måste jag säga!

Mina älsklingar som är så fina tillsammans. Här satt de båda och åt melon tillsammans.
Tjejen som älskar att bada!
Jag önskar er en toppen helg! Kärlek /J
  • Familj
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

NärLivetVänderBlad
NärLivetVänderBlad,
Tyvärr har inte så många föräldrar sina barn hemma. När vi fick vårt andra barn -97 gick nästan alla äldre syskon på förskolan fast jag ville ha min son hemma och likadant när vi fick tredje barnet. Har sagt upp förskoleplatsen båda gånger. Vår äldsta son fick gå vårterminen på förskolan innan han började förskoleklass fast enbart för hans skull. Hade jätteångest över det då jag fortfarande var hemma och föräldraledig. Jag tycker du ska göra det som känns bäst och fungerar för dig.
nouw.com/närlivetvänderblad
jenniiiee
jenniiiee,
Jag har möjlighet att ha min dotter hemma istället för på förskolan (vilket jag känner mig lyckligt lottad över) och det valet känns rätt för oss, men ändå får man sååå ofta den där frågan om när ens barn ska börja på förskolan som att det vore det enda "rätta"...suck. Förstår att det var skönt att träffa en annan färälder som oxå valt att ha sina barn hemma länge
nouw.com/jenniiiee
Elin
,
Hej Josefin vad kul att läsa ditt inlägg 💜.. Det var väldigt konstigt att vi träffades på så helt olika platser som vi gjorde kanske det var en mening med det😉.... Vem vet vi kanske ses igen....Ha en fantastisk kväll kram Elin
freedomfights
freedomfights,
Då jag la upp en bild på en tjej i bikini stängdes min bloogg ner för det var för naket. Men du får visst ha bikinibilder.
nouw.com/freedomfights
JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Jaha vad konstigt. Det är fullt normalt att bära bikini så vad synd!
nouw.com/josefinemoberg

Instagram

Instagram

Instagram