När 40min blir 2h

Gokväll på er! Förra veckan tog jag bilen till min storasyster och påväg dit hämtade jag upp min lillasyster. Men bilstunden som kanske skulle tagit 40min blev en tur på över 2h. Jag började med att sitta i kö utanför där vi bor för att de bygger om och sen satt vi helt stilla för en olycka hänt som stoppade alla körfält. Barnen skötte sig bra trots att vi var helt stilla hur länge som helst. Dominic började bli lite grinig och när jag såg klockan förstod jag att det var sovdags, så efter han fått sin napp och snutte somnade han direkt.

Väl hos syrran hade barnen det så himla kul. De var så glada och lekte/busade/myste hela tiden. Efter en sväng hos henne tog vi bilarna ner till havet för att bada, köpa glass och fiska krabbor. Och efter det bjöd syrran på god plockmat innan vi skulle åka hem. En riktigt mysig dag med mina systrar.

Nedan kommer en liten bildbomb.

Mammas sessa. Under tiden D sov passade jag på att busa med denna tjejen. Hon fick leka en stund på deras studsmatta och ville knappt gå av.

Kolla på henne! Så himla magisk.

Solen kom fram och stekte rejält så E fick byta om.

När Dominic vaknat blev den en cykeltur för barnen. Kolla vilket gäng!

D tog täten till kossorna. Så fort han ser kossor så säger han att vi är vid en bondgård eller på landet! Det är inget man är van vid om man bor i stan, haha.

Sessan somnade i bilen till stranden så lyfte över henne i vagnen så att hon kunde sova mer.

Spännande när man får syn på en krabba.

Godnatt alla fina! /J

  • Familj
  • 975 visningar

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
fina bilder ser härligt ut
nouw.com/jagochminahjärtan

Instagram

Instagram

Instagram