Någon annan som har liknande problem ?

Jag vet inte riktigt vad som händer med min hud men jag frågar er för någon kanske har eller haft likande som ammar eller är gravid!? För min hy har reagerat liknande varje gång verkligen! Det började när Dominic låg i magen och vi var utomlands i spanien så blossade min hy upp och jag fick som massor av eksem. Sen efter det smörjde jag mig hysteriskt och skyddade mig mot solen. Men nu har det blivit likadant nu när jag är i solen fast nu ammar jag bara och jag vet att det handlar om så mycket hormoner så man skall vara försiktig vilket jag är. Jag smörjer in mig med barnens solkräm som är spf 50 och som är för känslig hy.

Har någon av er varit med om liknande? Kan jag ha brist av något eller måste jag avstå från att vara i solen!? När jag inte varit gravid eller ammat har jag inga problem med detta och då är mitt pigment som vanligt.

Gillar

Kommentarer

Fannilarissa
Fannilarissa,
ojj. Har du provat att smörja in med specillea salovor från apoteket? Kanske är någon alegie? Hoppas det löser sig snart. Kram
nouw.com/fannilarissa
AnnieLindberg
AnnieLindberg,
De ser ut som värmeutslag, min dotter får de nu när de är varmt ute och de som brukar hjälpa bäst är att hålla sig sval då brukar de försvinna rätt fort!🌸 Hoppas de blir bättre snart❤️
nouw.com/annielindberg
AnnieLindberg
AnnieLindberg,
kan ju tillägga att man även kan smörja in med hydrokortison för att lindra🌸
nouw.com/annielindberg
Lycklig
Lycklig,
Jag har samma! Detta är SOLEKSEM!!!
nouw.com/lycklig
Lycklig
Lycklig,
Soleksem ligger latent i blodbanan vilket betyder att om du fått det en gång kommer du med största sannolikhet få det igen! Mitt tips är att under hela året äta MAXOSOL som finns på apoteket. Jag har blivit bättre med exemen, MEN måste sola försiktigt och inte bränna bröstet! Har det väl blommat ut så måste man undvika direkt solljus på det utsatta området! Har ätit vitaminerna i 3 år och ser en stor förbättring! dessutom har jag nu lättare för att bli brun eftersom tabletten innehåller Betakaroten som finns i morötter. Däremot ska man undvika dessa vitaminer om du är rökare! Fråga på om du undrar något.
nouw.com/lycklig
Hannah moa
,
det är soleksem. undvik stark sol och håll svalkande. tips är att inte ha för feta krämer. huden där
måste få andas! ❤️

Instagram

Instagram

Instagram