Jag ber om ursäkt - Gravid?

Hej igen alla underbara! Ni är endel som hört av er och ni ska bara veta hur mycket jag uppskattar det. Jag har låtit mina sociala medier tagit en liten paus som jag nämt i tidigare inlägg men uppdaterat på min Instagram men inte alls så mycket som jag gjort innan utan det har minskat det med. För mig känns det lite konstigt att inte att ha fått skriva av sig här. Detta är mitt lilla bollplank eller där jag bara lättar på mitt hjärta. Jag måste säga att ta denna lilla "oväntade" paus eller minskandet med uppdateringar på närmare 6 veckor har varit SÅ skönt. Att jobba med sina sociala medier är för mig att ständigt jobba med sig själv, så himla svårt att förklara det rätt men så är det. Det ska alltid fotas och fixas, missförstå inte mig nu... jag älskar det men ibland behöver man bli lite "frånkopplad"! Innan denna pausen hade jag barnen nästan helt själv då Jose gick på sitt sommarschema som innebar att de var mycket vardagsjobb och han kom hem sent när barnen oftast hade somnat. Jag skrev av mig under dagarna när barnen sov eller jobbade med annat som redigering, samtal eller fixade utkast för något. På kvällen var det dags att sätta sig men min ork eller inspiration att skriva fanns liksom inte. Jag var slut i huvudet, plus att de varma dagarna tog ut sin rätt haha. Så när José gick på ledighet i 2veckor hade jag sagt till mig själv lite smått att ta avstånd från allt med socialamedier men att uppdatera i den mån som inte "märks" av tex när barnen sover eller om tiden finns över. Så nu kommer jag att ta tag i ALLA era frågor ni vill att jag ska skriva om eller sånt som kommit in under dessa veckor. (Så jag ber om ursäkt till er som skickat frågor, som inte fått svar!)

Och till er som skriver och frågar om jag är gravid, vilket varit många! Är fallet inte så även om jag hade hoppats på det men vi får se hur det blir i framtiden. Några av er skrev att sist jag hade ett uppehåll så kom jag tillbaka med nyheten att jag var gravid. Men så är det inte nu så ni vet! Skulle jag vara gravid kommer jag gå ut med det till er.

Under dessa veckorna iallafall har jag lyckats komma igång med träningen och känner hur mycket jag vill ta hand om mig. Jag är peppad på vad denna hösten har att erbjuda och jag har några mål jag ska jobba stenhårt med. Kommer dela med mig mer utav det som småning om. Jag har även haft tankarna om att börja yoga/meditera för att finna mer lugn i mig själv. (Men efter bilolyckan ligger fokus först och främst att bli bra igen och komma igång med sjukgymnastik.)

Kärlek/ J

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram